Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract privind cumpărarea de energie electrică, atribuit de CN APMC unei firme cu capital bulgăresc (documente)

ro

31 Jul, 2015 00:00 3125 Marime text
În august 2012, Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa (CN APMC) atribuia contractul privind „Cumpărare energie electrică pentru consumatorii captivi în reţeaua Comvex”, contract adjudecat de SC Oet Obedineni Energiini Targovtsi OOD - Sucursala Bucureşti SRL, cu preţul de contract (tariful) de 275,44 de lei/MWh, fără TVA şi acciză.

Tariful de distribuţie de înaltă tensiune, în valoare de 21,00 lei/MWh, se plătea direct către distribuitorul local SC Enel Distribuţie Dobrogea, se menţiona în raportul procedurii de atribuire.
SC Oet Obedineni Energiini Targovtsi OOD - Sucursala Bucureşti SRL a fost singurul ofertant, iar procedura de atribuire aplicată a fost negocierea fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare.
 
Conform raportului, din comisia de evaluare a ofertelor au făcut parte Alexandru George Iorov - preşedinte, Ştefan Mărgărit, Aurelia Roşu, Aurelian Liţă, Luciana Izabel Mocanu, Sergiu Cârstocea, Dorina Constantin, Nicoleta Andronache, Doina Teodora Cojocaru, Cristian Marius Stoicescu - membri.
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza declaraţiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare, aşa cum au fost acestea disponibile pe site-ul CN APMC, în măsura în care aceştia au fost obligaţi să le depună.
 
Potrivit datelor disponibile pe data de 30 iulie 2015 la Registrul Comerţului, SC Oet Obedineni Energiini Targovtsi OOD - Sucursala Bucureşti SRL a fost înfiinţată în mai 2009 şi are ca domeniu de activitate „comercializarea energiei electrice”. Firma-mamă a sucursalei este OET - Obedineni Energiini Targovtsi OOD. Împuternicit în firmă este un cetăţean bulgar pe nume Bozhilov Angel Ivanov.

Citeşte şi

Firma din dosarul lui Sorin Strutinsky. New Open Sector SA, în instanţă pentru neplata unei datorii către o companie din Bulgaria

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii