Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:58 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract de peste 500.000 de lei O firmă din Agigea a construit parcul din Chirnogeni (9 documente + proces verbal)

ro

09 May, 2014 00:00 4469 Marime text
Trei ofertanţi au râvnit în anul 2010 la un contract pentru construirea unui parc nou în comuna Chirnogeni. Potrivit procesului verbal încheiat la şedinţa de deschidere a ofertelor, a fost vorba despre SC Garden Center Grup SRL, care a oferit 448.890,46 de lei, SC Eurorom Construct Invest SRL, care a venit cu oferta financiară în valoare de 390.748,47 de lei, şi SC Rabbit Prod SRL, societate care a şi fost declarată câştigătoare şi care a prezentat o ofertă financiară în valoare de 502.112,42 de lei.

Autoritatea contractantă, respectiv Primăria Comunei Chirnogeni, a atribuit contractul în urma procedurii de cerere de ofertă, criteriul prevăzut în anunţul cu numărul 113469/16.07.2010 fiind oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic.
Obiectul contractului, aşa cum arată şi numele acestuia, a constat în realizarea de lucrări pentru construirea unui parc nou în comuna Chirnogeni, judeţul Constanţa.

Revenind la firma câştigătoare, SC Rabbit Prod SRL, aceasta figurează la Registrul Comerţului cu sediul în comuna constănţeană Agigea şi cu doi asociaţi persoane fizice, Pena Antoniewicz, fosta şefă de la Trezorerie, şi Ioan Cristian Antoniewicz, acesta din urmă fiind implicat şi în Antoniewicz Cristian Ioan Întreprindere Individuală şi în SC Go 4 Agri SRL. Tot el a mai făcut parte și din structura SC Tigitrans SRL, firmă care în prezent figurează la Registrul Comerțului ca fiind în insolvență. La sfârşitul anului 2012, SC Rabbit Prod SRL declarase o cifră de afaceri de 2.605.611 lei, un profit net de 199.150 de lei şi 14 salariaţi. SC Rabbit Prod SRL se numără printre cele care câştigă destul de frecvent contracte din bani publici, atât în judeţul Constanţa, cât şi în judeţele limitrofe.

Iată care au fost membrii comisiei de evaluare a ofertelor, aşa cum reiese din procesul verbal de deschidere a acestora: Corina Mavrodin (referent), Elena Agavriloaei (referent), Corina Băluţ (expert cooptat - inginer constructor) şi Dan Miron (expert cooptat - inginer silvic), preşedintele comisiei fiind Eliza Mihaela Zgancea (consilier asistent).
În acelaşi document se mai precizează că la şedinţa de deschidere a ofertelor au luat parte şi reprezentanţi desemnaţi de doi dintre cei trei ofertanţi. Este vorba despre Alexandru Nedelcu, din partea SC Garden Center Grup SRL, şi de Ştefan Coman, din partea SC Rabbit Prod SRL.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii