Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:23 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un singur ofertant Contract de aproape 860.000 de lei cu CN APMC pentru o mașină de tipărit (documente)

ro

11 Jun, 2015 00:00 5430 Marime text
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța (CN APMC) atribuia, în 2008, în urma unei licitații publice, contractul de achiziție pentru „Mașină de tipărit“. Doi operatori economici au solicitat și cumpărat documentația de atribuire, și anume SC Printman SRL București și SC Kronstandt Papier Technik SA Brașov. Oferta financiară a fost depusă însă de un singur agent economic: SC Printman SRL București. Din comisia de evaluare a ofertei au făcut parte Gheorghe Iorov, director general adjunct al CN APMC la acea vreme - președinte, Adrian Bratu, director comercial la momentul respectiv, Tanța Muzechearu, șef Serviciu Juridic și Contencios, Ionuț Gumeni, șef Birou Administrare Rețea, Aurelian Liță, șef Birou Achiziții Finanțări Interne, Mariana Stănciulescu, șef Sector Tipografic, Monica Copac, Serviciul Contabilitate, Cristian Stoicescu, Biroul Achiziții Finanțări Interne, Dorina Constantin, Biroul Achiziții Finanțări Interne.
 
În ediția online a cotidianului ZIUA de Constanța, în secțiunea „Documente“, puteți vizualiza declarațiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare, aşa cum au fost acestea disponibile pe site-ul CN APMC şi pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate, în măsura în care aceştia au fost obligaţi să le depună.

Ce spune Registrul Comerțului

SC Printman SRL București a câștigat contractul pentru mașina de tipărit, pentru suma de 859.100 de lei, fără TVA. Potrivit raportului procedurii, societatea a îndeplinit criteriile de calificare din punct de vedere al cerințelor privind situația personală, al cerințelor privind capacitatea de exercitare a capacității profesionale, al celor privind situația economică și financiară și al cerințelor minime legate de capacitatea tehnică și/sau profesională.

Conform datelor disponibile pe 10 iunie la Registrul Comerțului, SC Printman SRL București a fost înființată pe 9 martie 2000 și are ca obiect principal de activitate „comerțul cu ridicata al altor produse intermediare“. Asociați persoane fizice în firmă sunt Carlo-Pavel Popian, Vladimir Maxim Gora și Mihai Adrian Cobianu şi Paul-Andrei Zamfir. Administratori ai firmei sunt Carlo-Pavel Popian, Vladimir Maxim Gora, Mihai Adrian Cobianu și Paul-Andrei Zamfir.
 
Potrivit Registrului Comerțului, Carlo-Pavel Papian mai apare ca asociat în BCB Direct Network SRL, în C & T Movie SRL, în Chimgrafic SRL din București (radiată), în Chimgrafic SRL din județul Ilfov (în funcțiune), în Donaugaz Furnizare SRL din București (în funcțiune), dar și în Donaugaz Furnizare SRL din Giurgiu (radiată), în Industrial Offset SRL din București (radiată) și în Industrial Offset din Ilfov (în funcțiune), în Mucabo Trading SRL din București (în funcțiune), în Mucabo Trading SRL din Giurgiu (radiată), în Orange Media SRL (radiată), în Printman Advertising SRL și în Top Office Birotica SRL. Conform aceleiași surse, Carlo-Pavel Papian apare, pe data de 10 iunie, ca administrator al Industrial Offset SRL din București (radiată), al Industrial Offset din Ilfov (în funcțiune), al Mucabo Trading SRL din București (în funcțiune), al Mucabo Trading SRL din Giurgiu (radiată), precum și al Printman SRL, așa cum am menționat anterior.
 
În ceea ce îl privește pe Vladimir Maxim Gora, conform datelor disponibile pe 10 iunie la Registrul Comerțului, acesta apare ca asociat în Chimgrafic SRL din București (radiată), în Chimgrafic SRL din județul Ilfov (în funcțiune), în Printman Advertising SRL (în funcțiune), în Edgora SRL (în funcțiune), în Ideal Print SRL, în Romcost Service SRL (în funcțiune, mandat administratori expirat), în Spiller Logistik SRL și, desigur, în Printman SRL. La aceeași dată, Vladimir Maxim Gora apare ca administrator al Ideal Print SRL, al Printman Advertising SRL și al Printman SRL.
 
Mihai Adrian Cobianu apare la Registrul Comerțului ca fiind asociat în A Print SA (aflată în lichidare), în Bilt Distribuition International SRL (radiată), în Chimgrafic SRL din București (radiată), în Chimgrafic SRL din județul Ilfov (în funcțiune), în Fotokarte SRL, în Ideal Print SRL, în Printman SRL, în Printman Tehnic SRL, precum și în Solar Electrica SRL. Același Mihai Adrian Cobianu este administratorul următoarelor societăți: A Print SA, care, așa cum am menționat mai sus, e în lichidare, Printman SRL și Solar Electrica SRL.
 
Cât despre Paul-Andrei Zamfir, la data de 10 iunie acesta figurează la Registrul Comerțului ca asociat în Chimgrafic SRL din București (radiată), în Chimgrafic SRL din județul Ilfov (în funcțiune), în Industrial Offset SRL din București (radiată), Industrial Offset din Ilfov (în funcțiune), în Glasstar Impex SRL (radiată), în Printman Tehnic SRL și în Printman SRL. Paul-Andrei Zamfir este administratorul Alkor M & A Impex 2000 SRL (întrerupere temporară de activitate), al Chimgrafic SRL din București (radiată), al Chimgrafic SRL din Ilfov, al Printman SRL și al Printman Tehnic SRL.
 
Conform datelor disponibile pe vrajitorul.eu, în 2014, SC Printman SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 56.284.908 lei, având, în aceeași perioadă de timp, un număr mediu de salariați de 46. Tot anul trecut, profitul net al firmei a fost de 3.341.139 lei.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza anunţul de atribuire, procesul-verbal şi raportul de procedură aferente contractului „Mașină de tipărit“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii