Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:06 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN APMC a cumpărat sisteme informatice de mesagerie electronică (documente)

ro

19 Aug, 2015 00:00 3287 Marime text
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa (CN APMC) atribuia, în decembrie 2012, prin licitaţie deschisă, contractul de achiziţionare a unui sistem de mesagerie electronică.
 
Au depus oferte trei operatori economici: River Software Inc Constanţa, Crucial Systems & Services SRL Constanța şi SC Pras Consulting SRL București.
 
A câștigat, pe baza licitaţiei deschise, Crucial Systems, cu o ofertă de 819.528 de lei, fără TVA.
 
Din comisia de evaluare a ofertelor au făcut parte: Alexandru George Iorov - preşedinte, Maria Mergiu, Elisabeta Hurduc, Aurelian Liță, Ionuț Gumeni, Ramona Dinu și Dorina Constantin - membri.
 
În secțiunea „Documente“ se regăsesc procesul-verbal şi raportul procedurii, anunţul de atribuire a contractului, precum și declaraţiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare, în măsura în care acestea au fost publicate pe portalul companiei.
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului în data de 12 iunie 2015, Crucial Systems & Services SRL a fost înființată în anul 1998 și are ca principal domeniu de activitate „repararea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice“. Asociați în firmă sunt Elena Andreea Avrigeanu și Bogdan Mihăiţă Moldoveanu, care au câte un aport la capital de 18.000 de lei, cu câte 1.800 de părți sociale și câte o cotă de participare la beneficii și pierderi de 50%. Administratorul societății este Bogdan Mihăiţă Moldoveanu, cu puteri depline.
 
Potrivit Registrului Comerțului, Elena Andreea Avrigeanu și Bogdan Mihăiţă Moldoveanu mai apar ca asociați în firmele River Software Inc SRL Constanța și în Crucial Consulting SRL (radiată).
 
La finele anului 2013, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 4.905.528 de lei, un profit de 11.040 de lei și 16 salariați.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii