Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:47 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine „a strâns ţevile” la UM 02022 şi pe câţi bani SC Opal Construct SRL, contract de aproape 200.000 lei la Baza Navală (13 documente + proces verbal)

ro

06 Nov, 2013 20:10 4604 Marime text
Ministerul Apărării Naţionale prin UM 02022 Constanţa a achiziţionat, în 2009, printre altele, şi coliere de intervenţie rapidă. Valoarea contractului s-a ridicat la suma de 185.300 de lei, firma căreia i-a revenit contractul fiind SC Opal Construct SRL, singura care a depus ofertă dintre cele şapte care au ridicat documentaţie de atribuire.

În procesul-verbal încheiat în data de 9 decembrie 2008, cu ocazia deschiderii ofertelor depuse în vederea atribuirii contractului de achiziţie publică pentru produsul „Coliere intervenţie rapidă”, se precizează că documentaţia a fost ridicată de şapte firme, respectiv SC Hawle SRL, SC Rorom Big SRL, SC Opal Construct SRL, SC Rovas Investment SRL, SC Milenium Games SRL, SC Claudia Net SRL. Dintre acestea, doar SC Opal Construct SRL a depus ofertă.
Procedura aleasă de această dată a fost cererea de ofertă, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut.

Aşa cum se precizează în anunţul de atribuire, a fost vorba despre achiziţia a 1.400 de coliere de strângere pentru ţevi. La şedinţa de deschidere a ofertelor, SC Opal Construct SRL a avut şi un reprezentant, în persoana Lilianei Smeu.
Iată şi cine a făcut parte din comisia de evaluare a ofertelor: preşedintele comisiei a fost cpt. cdor. ing. Ermil Chelariu, iar membrii comisiei au fost cpt. cdor. Alexandru Panait, lt. cdor. Stelian Căciularu, P.C.C. jur. Mădălina Preda şi P.C.C. ing. Cristina Preda, ultima fiind secretar.
 
Ermil Chelariu

Vezi documente: Alexandru Panait

Vezi documente:
Stelian Căciularu

Vezi documente:
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii