Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:36 24 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine a câştigat contractul cu Primăria Mangalia pentru modernizarea zonei turistice centrale a municipiului (documente)

ro

22 Jul, 2016 00:00 3496 Marime text


În data de 12 iunie 2015, Primăria Mangalia desfăşura prima şedinţă de deschidere a ofertelor pentru atribuirea contractului de achiziţie publică „Execuţie lucrări aferente proiectului «Modernizare şi amenajare zonă turistică centrală în Municipiul Mangalia (Şoseaua Constanţei, Zona pietonală - Piaţa Republicii - Aleea Teilor Zona 2 - Pietonal Teilor şi legătura Piaţa Republicii - plajă)»”.
 
Procedura de atribuire a fost cerere de oferte, iar contractul a avut o valoare estimată fără TVA de 13,299,317.43 lei.
 
Comisia de evaluare a fost compusă din Dumitrana Romulus - preşedinte, Liliana Ghiţă, Ileana Budurescu, Diana Fotin, George Călin, Georgiana Terciu şi Sebastian Gherfi - membri. 
 
Operatorii economici care au depus oferte au fost: Scim SA, Mobitom SA şi Pomacost SA şi SC Sielbol SRL, Flash Lighting Services SA şi Cricons SRL, Abc Val SRL, Nemar Edil Construct SRL, Recon şi Doje SRL şi Garden Center Grup SRL, Europlus Construct SRL şi SC Comnord SA, şi, ultimul,  Ro Mat Construct SRL, conform procesului verbal încheiat la data de 12 iunie 2015.
 
Dintre toate ofertele depuse de agenţii economici, comisia de evaluare a selectat ca „admise” doar ofertele depuse de SC Ro - Mat - Construct SRL, cu o valoare financiară de 6,201,382.12 lei şi asocierea dintre Recon şi Doje SRL şi SC Garden Center Grup SRL, cu o propunere financiară de 7,269,388.79 lei.
 
În urma aplicării criteriului de atribuire preţul cel mai scăzut, a fost declarată câştigătoare oferta propusă de asocierea dintre Recon şi Doje SRL, lider de asociere, şi Garden Grup SRL. De asemenea, a fost declarat subcontractant Total Strada SRL, pentru lucrările referitoare la instalaţiile electrice din proiect.

Despre firma câştigătoare

Societatea Recon si Doje SRL are sediul în Municipiul Bucureşti, pe strada Maica Domnului şi a fost înfiinţată în anul 1992. Societatea are ca principal domeniu de activitate lucrările de construcţii. Din acţionariatul societăţii fac parte: Jenica Dop, din comuna Ungheni, judeţul Bacău, cu o cotă de participare de 50%, Adrian Duminica, din Bucureşti, cu o cotă de participare de 18.8%, Marius Duminică, din Bucureşti, cu o cotă de participare de 18.8% şi Elena Duminică din judeţul Vâlcea, cu o cotă de participare de 12.4%. Administratorul societăţii este Jenica Dop, potrivit datelor de la Registrul Comerţului.
Societatea a avut în anul 2015, anul în care a câştigat acest contract, o cifră de afaceri de 41,114.677 de lei, venituri totale de 40,562.113 lei, cheltuieli totale de 38,193.757 şi   datorii totale de 13,150.683 de lei. În acelaşi an, societatea a avut un număr de 277 de angajaţi.

În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza declaraţiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare, aşa cum au fost acestea disponibile, în măsura în care aceştia au fost obligaţi să le depună, anunţul de atribuire, raportul procedurii şi procesul-verbal de deschidere a ofertelor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii