Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:15 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cea mai „vânată“ plajă din Mamaia, închiriată de Musset Lounge SRL, firmă înfiinţată cu trei zile înainte de licitaţie (document)

ro

13 Aug, 2016 00:00 11668 Marime text
La data de 29 aprilie a fost atribuit contractul pentru plaja din dreptul hotelului Mamaia, cea mai vânată zonă de pe litoral şi pentru care s-a purtat cea mai mare bătălie.
 

Deschiderea ofertelor depuse în vederea închirierii sectorului V de plajă din Mamaia, subsector 4, a avut loc la sediul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral (ABADL). Comisia de evaluare a ofertelor, prezidată de directorul ABADL, Adrian Chera, a fost compusă din: Gabriela ConstantinescuRodica VasileTănase GrasuValentin Radu - membri, Luminiţa Chiriţă şi Mihaela Marica - membri supleanţi şi Livia Nicolau - secretar.

Anunţul de participare la licitaţie a suscitat interesul a 11 ofertanţi: Semetrixe Impex SRL, Volver A Empesar SRL, Exponential SRL, Medisafe Distribution SRL, Cafe Aris&Issa SRL, Luv International SRL, Anioss Club SRL, Musset Lounge SRL, Ivati Carusel SRL şi Nova Event Impex SRL.
 
Dat fiind faptul că SC Semetrixe Impex SRL nu a prezentat toate documentele de calificare conform cerinţelor caietului de sarcini, ofertantul a fost descalificat la deschidere. În etapa următoare, după analiza documentelor de calificare, comisia de evaluare a constatat că ofertantul Medisafe Distribution SRL nu îndeplineşte condiţiile de calificare solicitate prin caietul de sarcini şi l-a eliminat din competiţie. Mai exact, Medidafe Distribution SRL este autorizată să desfăşoare activitatea „comerţ cu ridicata al produselor farmaceutice“. Astfel, în cursa pentru adjudecarea contractului au rămas nouă firme.
 
De asemenea, membrii comisiei de evaluare nu au luat în considerare activele societăţii Exponential SRL şi înscrisurile depuse în susţinea acestora, deoarece, potrivit caietului de sarcini, activele ar trebui să fie situate în limitele de nord şi de sud ale sectorului de plajă din care face parte subsectorul supus închirierii, însă cel prezentat se află în limitele sectorului de plajă Mamaia II. Din acelaşi motiv nu au fost luate în considerare nici activele prezentate de Anioss Club SRL, situate între limitele de nord şi de sud ale sectorului de plajă Mamaia VII.
În cele din urmă, în fruntea celor nouă agenţi economici, cu un punctaj de 53,50 de puncte, s-a clasat Musset Lounge SRL, firmă care, cu 20 de puncte, şi-a adjudecat şi subsectorul 5 de plajă, sector Năvodari III, zona 2. Comisia de evaluare a desemnat societatea Musset Lounge SRL câştigătoarea licitaţiei din considerentul că a avut „oferta cea mai avantajoasă din punctul de vedere al punctajului total“ şi i-a atribuit contractul de închiriere a sectorului de plajă Mamaia V, subsector 4.
 
Ceilalţi ofertanţi au obţinut următoarele rezultate: Volver A Empesar SRL - 20,00 de puncte, Nova Event Impex SRL - 16,67 de puncte, Anioss Club SRL - 15,08 puncte, Exponential SRL - 14,24 de puncte, Cafe Aris & Issa SRL - 12,92 de puncte, Ivari Carusel SRL - 11,83 de puncte, Luv International SRL - 11,17 puncte şi Protel Telecom SRL - 10,42 de puncte.

Registrul Comerţului, despre Musset Lounge SRL 

Cu sediul social în Bucureşti, strada Traian nr. 2, sediu la cabinetul de avocatură „Mihai Georgescu“, Musset Lounge SRL a fost înfiinţată la 26 aprilie 2016, cu două zile înainte de data-limită de depunere a ofertelor pentru licitaţie la ABADL, şi este deţinută de asociatul unic Carmen Alina Bănică, născută pe 22 februarie 1981, în Bacău. Tot ea este şi administratorul firmei, care desfăşoară „activităţi recreative şi distractive“. Societatea are un capital integral vărsat în valoare de 200 de lei, compus din 20 de părţi sociale.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta procesul-verbal încheiat pe data de 29 aprilie în vederea atribuirii contractului pentru închirierea sectorului V de plajă din Mamaia, subsector 4, societăţii Musset Lounge.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii