Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Care sunt firmele câştigătoare ale contractului de „Servicii de transport aerian de pasageri internaţional” (documente)

ro

25 Jul, 2015 00:00 3289 Marime text
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa (CN APMC) atribuia, pe data de 7 martie 2011, contractul privind „Servicii de transport aerian de pasageri internaţional”. Potrivit raportului procedurii de atribuire a contractului din 2 februarie 2011, din comisia de evaluare a ofertelor au făcut parte: Nicoleta Dogaru - preşedinte, Emilia Horovei, Aurelian Liţă, Tănase Pepi, Emma Epure, Mirela Constantin şi Cristian Stoicescu - membri.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza declaraţiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare, aşa cum au fost acestea disponibile pe site-ul CN APMC, în măsura în care aceştia au fost obligaţi să le depună.
 
Conform raportului menţionat, până la data limită de depunere a ofertelor (14 ianuarie 2011, ora 12.00) la sediul autorităţii contractante au fost depuse cinci oferte, aparţinând: SC J’Info Tours SRL Bucureşti, SC Happy Tour SRL Bucureşti, SC Carpatair SA Ghiroda (judeţul Timiş), SC Perfect Tour SRL Bucureşti şi SC Eximtur SRL Cluj-Napoca. La şedinţa de deschidere a ofertelor nu a fost respinsă nicio ofertă. Preţurile ofertate şi aduse la cunoştinţa participanţilor în cadrul şedinţei de deschidere a ofertelor au fost: SC J’Info Tour SRL - 3 euro, SC Happy Tour 15 euro, SC Carpatair SA - 0 euro, SC Perfect Tour SRL - 0 euro şi Emixtur SRL - 0 euro.

Ofertant cu restanţe la buget

În urma analizei şi verificării ofertelor depuse, comisia de evaluare a stabilit, prin votul membrilor săi, că oferta depusă de SC Carpatair SA este inacceptabilă (pentru că ofertantul avea restanţe de plată către buget în valoare de 1.116.348 lei, conform Certificatului de atestare fiscal nr 948.442/12.01.2011, prezentat de ofertant) celelalte patru fiind admisibile.

Clasamentul rezultat în urma comparării preţurilor din propunerile financiare ale ofertelor declarate admisibile a fost următorul: 1. SC Perfect Tour SRL Bucureşti (0 euro), 2 - SC J’Info Tours SRL Bucureşti (3 euro), 3 - SC Eximtur SRL Cluj-Napoca (9 euro) şi 4 - SC Happy Tour SRL Bucureşti (15 euro).

Ofertanţii declaraţi câştigători de comisia de evaluare au fost SC Perfect Tour SRL Bucureşti, SC J’Info Tour SRL Bucureşti şi SC Eximtur SRL Cluj-Napoca.

Ce spune Registrul Comerţului

Potrivit fişei disponibile pe 24 iulie la Registrul Comerţului, SC Perfect Tour SRL a fost înfiinţată la data de 20 octombrie 2001 şi se ocupă cu activităţi ale tur-operatorilor. Unic asociat şi administrator la firmei este Corina Păcuraru.

În ceea ce priveşte J’Info Tours SRL, bazele firmei au fost puse în decembrie 1992, societatea ocupându-se cu activităţi ale tur-operatorilor. Asociaţi persoane fizice în firmă sunt Carmen Luminiţa Pavel şi Aurel Pavel, acesta din urmă fiind, alături de Jacqueline-Lea Pavel, administrator. Numele lui Aurel Pavel mai apare, ca asociat, în J’Info Travel & Tours SRL (radiată) şi în Pavel V Aurel Persoană Fizică. Numele Luminiţei Carmen Pavel mai apare, ca asociat persoană fizică, în SC Invest SRL (radiată), în J’Info Travel SRL (radiată) şi în Pavel Carmen Luminiţa Persoană Fizică Autorizată.

SC Eximtur SRL a fost, potrivit datelor disponibile la Registrul Comerţului, înfiinţată la data de 17 martie 1993. Asociaţi persoane fizice în firmă sunt Felicia Cherecheş, Emilia Kiss, Lucia Nora Morariu, Susana Costea, Anca Lupu, Radu Morariu. Administratorii societăţii sunt Lucia Nora Morariu, Susana Costea şi Radu Morariu. SC Eximtur SRL se ocupă cu activităţi ale tur-operatorilor. Numele Ancăi Lupu mai apare ca asociat în L.M.T. Prado SRL (radiată) şi în Teocons SRL (în funcţiune). În ceea ce o priveşte pe Lucia Nora Morariu, numele acesteia mai apare ca administrator în Q Travel SRL, firmă care, potrivit fişei fiscale de la Registrul Comerţului, a fost radiată. În aceeaşi firmă radiată mai apare şi numele Susanei Costea.
 
În 2013, SC Eximtur SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 160.077.635 de lei, având, în aceeaşi perioadă, 130 de salariaţi. Tot în 2013, profitul net al firmei a fost de 1.407.514 lei.
 
În 2014, SC J’Info Tours SRL a avut o cifră de afaceri de… zero lei, un număr mediu de salariaţi de…zero. Tot zero a fost şi profitul net al firmei în această perioadă.
 
În 2013, Perfect Tour SRL a avut o cifră de afaceri de 206.421.524 de lei, având un număr mediu de salariaţi de 163. În acelaşi interval firma a avut un profit net de 1.353.041 de lei.

În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza procesul verbal, raportul procedurii de atribuire, anunţul de atribuire a contractului, precum şi declaraţiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare a ofertelor depuse pentru adjudecarea contractului „Servicii de transport aerian de pasageri international”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii