Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ABADL a respins oferta firmei Labirint Mag SRL de închiriere a plajei Năvodari I, subsector 17 (document)

ro

03 Sep, 2016 00:00 4223 Marime text
În data de 4 mai anul curent, la sediul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral (ABADL) a avut loc deschiderea ofertelor depuse în vederea închirierii sectorului de plajă Năvodari I, subsector 17. Comisia de evaluare a ofertelor, prezidată de directorul ABADL, Adrian Chera, a fost alcătuită din: Gabriela ConstantinescuRodica VasileTănase GrasuValentin Radu - membri, Luminiţa Chiriţă şi Mihaela Marica - membri supleanţi și Livia Nicolau - secretar. Anunţul de atribuire a contractului de închiriere a atras atenţia unui singur agent economic - SC Labirint Mag SRL. 
 
Deşi licitaţia organizată de ABADL pentru închirierea sectorului de plajă Năvodari I, subsector 17, părea câştigată de Labirint Mag SRL, fiind singurul agent economic care s-a arătat interesat, în urma verificării documentelor depuse, comisia de evaluare a descalificat oferta acestei societăţi. „Având în vedere faptul că SC Labirint Mag SRL nu a prezentat toate documentele de calificare, conform cerinţelor caietului de sarcini (…), ofertantul este descalificat“, se arată în procesul-verbal de deschidere a ofertelor, încheiat în data de 4 mai 2016.
 

Labirint Mag SRL, o firmă de familie 

Societatea Labirint Mag SRL are, în prezent, sediul în localitatea constănţeană Năvodari, pe strada Labirintului. Firma a fost înfiinţată în anul 2004 şi are ca domeniu de activitate „lucrări de tâmplărie şi dulgherie“. Din structura acţionariatului firmei fac parte: Marian Costea, născut în luna septembrie a anului 1971, în judeţul Constanţa, cu o cotă de participare de 35%, Aurelian Costea, născut în luna august a anului 1973, în municipiul Constanţa, cu o cotă de participare de 30%, Petre Costea, născut în luna octombrie a anului 1946, în judeţul Tulcea, cu o cotă de participare de 5%, şi Alexandra Silvia Dan, născută în luna iulie a anului 1991, în Bucureşti, cu o cotă de participare de 30% la profitul şi pierderile companiei. Administratorul societăţii este Marian Costea.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta procesul-verbal încheiat pe data de 4 mai în vederea atribuirii contractului pentru închirierea sectorului Năvodari I, subsector 17. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii