Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:49 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal (Cupa Angliei)/liverpool eliminata de Reading (video)

ro

14 Jan, 2010 16:57 1160 Marime text

liverpool.jpgLiverpool a fost eliminată incredibil de Raeding în turul al treilea al Cupei Angliei. Viitoarea adversară a Unirii Urziceni în şaisprezecimile Ligii Europa, continuă astfel parcursul jenant din actualul sezon şi pierde lupta pentru un nou trofeu, plus doi jucători importanţi, Torres şi Gerrard, deveniţi incerţi pentru partida din Europa League. errardare o problemă la coapsă, iar Torres şi-aluxat genunchiul. De asemenea, şi Yossi Benayoun are probleme medicale.

Rejucarea disputei de săptămăna trecută, încheiată la egalitate, 1-1, ar fi trebuit să fie o simplă formalitate iar Gerrard l-a forţat pe Ingimarsson să-şi marcheze în propria poartă astfel că după prima repriză „cormoranii" erau în cărţi. Şi în cărţi au rămas pănă la ultima fază a meciului, atunci cănd israelianul Benayoun a încercat să degajeze o minge din propriul careu dar l-a nimeri pe un adversar astfel că centralul a fost nevoit să indice punctul cu var chiar dacă era minutul 93. Islandezul Sigurdsson a marcat impecabil iar în minutul 9 al prelungirilor, Long a profitat de găurile din defensiva gazdelor şi a provocat astfel şocul zilei.

Rezumat: Liverpool - Reading 1-2:

Tot în turul 3 al Cupei Anglei, divizionara secundă Newcastle United a învind Plymouth cu 3-0. Golurile „Coţofenelor" au fost marcate de danezul Lovenkrands în minutele 10, 40 şi 72.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii