Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:37 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Obiectivele echipei PSD pentru județul Constanța sunt construirea unui spital pentru copii și refacerea sistemului de irigații

ro

06 Nov, 2020 13:48 2554 Marime text
  • Echipa de candidați a PSD Constanța pentru alegerile parlamentare și-a prezentat obiectivele de campanie în cadrul unei conferințe de presă în sistem online
  • Campania PSD pentru parlamentare se va derula  în media, acolo unde își vor face cunoscute  proiectele și programul, dar și pe Facebook
  • Președintele organizației PSD Constanța, Felix Stroe a anunțat că echipa poate obține la alegerile parlamentare, două- trei locuri la Senat și chiar 4 - mandate la Camera Deputaților

Echipa de candidați a PSD Constanța pentru alegerile parlamentare și-a prezentat obiectivele de campanie în cadrul unei conferințe de presă în sistem online.

”Ne mândrim cu listele pentru Senat și Camera Deputaților, sunt 8 doamne, ceea ce e relevant pentru femeile din județul Constanța, pe care le respectăm. Sunt oameni tineri, majoritatea, dar se îmbină cu experiența celorlalți colegi. Ne dorim și avem convingerea că vor atrage un vot semnificativ la alegeri.

Ne-am propus ca, în aceste condiții în care se desfășoară campania, să insistăm pe prezența în media, să ne facem cunoscute proiectele și programul. Campania se va desfășura pe facebook, va fi una pozitivă, venim în fața cetățenilor cu ceea ce știm să facem, cu ceea ce am făcut. Faptele sunt cea mai bună garanție”, a declarat Stroe felix, președintele PSD Constanța.
Liderul PSD a  mai spus că organizația Constanța poate obține la alegerile parlamentare, două- trei locuri la Senat și chiar 4 - mandate la Camera Deputaților.

Obiectivele PSD

Printre obiectivele PSD promovate și în programul de guvernare, se regăsesc ajutoatele de stat de 100 000 euro pentru fiecare companie care înființează locuri de muncă, stimul de inserție cu 50 %, majorarea salariului minim la 3000 de lei brut, sprijinirea natalității și a educației timpurii prin acordarea de vouchere de 400 de euro la nașterea copiilor, vouchere pentru creșă, creșterea indemnizației pentru creșterea copilului, cel puțin la nvielul salariului minim pe economie.
Totodată, PSD va milita pentru TVA de 5% pentru persoanele cu dizabilități.
Cel mai important obiectiv al echipei de candidați ai PSD pentru județul Constanța este construirea de la 0 a unui spital pentru copii în județul Constanța și concomitent obținerea de fonduri pentru refacerea sistemului de irigații din județ.

Vă reamintim, lista de la Senat,  este deschisă de Felix Stroe, urmat de Tit Brăiloiu, Daniel Georgescu, Mărioara Cojoc, Mariana Gâju, Gheorghe Manta, Gabriela Iacobici.
La Camera Deputaților, lista este deschisă de Horia Țuțuianu, urmat de Cristina Dumitrache, Lucian Lungoci, George Vișan, Costin Răsăuțeanu, Neculai Tănase, Luminița Vlădescu, Adriana Gheorghe, Marilena Dragnea, Silviu Gârea,Nicu Roșu, Ana Maria Oprea, Mihalache Mușat, Florin Chelaru.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii