Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:50 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegeriparlamentare2020 Sorin Mihai (PNL) - „Nu școala este focarul de infecție!”

ro

20 Nov, 2020 17:51 1886 Marime text
  • Sorin Mihai (PNL) este invitatul nostru de astăzi la ZIUA Electorală, live pe www.ziuaconstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta.
  • Sorin Mihai candidează pentru un mandat de parlamentar din partea Partidului Național Liberal, filiala Constanța.

Sorin Mihai este inspector școlar general în cadrul Inspectoratului Școlar Constanța, profesor de Limba și Literatura Română și a fost consilier în cadrul cabinetului ministrului secretar de stat al Educației.

„Trebuie să fim atenți la ceea ce însemnă sănătatea populație. Prioritară rămâne și educația. Este esențială și trebuie să o asigurăm chiar și prin mijloace online. Școlile au funcționat pe scenarii. Ne aflăm acum într-o situație specială. În astfel de momente trebuie să ne gândim la sănătatea elevilor. Nu școala este focarul de infecție. Nu au existat focare de infecție în unitățile de învățământ”, a spus Sorin Mihai.

Inspectorul școlar general speră ca elevii să revină la școală cât mai curând.

Potrivit inspectorului, 25 noiembrie este termenul de livrare a dispozitivele pentru elevii care nu pot participa la școala online.

Sorin Mihai, despre înghețarea anului școlar: „Sigur nu! Educația poate să își urmeze traiectoria și online.”

Cât despre sporul de radiații din cauza dispozitivelor electronice, Sorin Mihai spune: „Nu pot să emit un punct de vedere. Din ce am citit, folosim dispozitive care nu mai emit radiații ca în trecut. Din ce am inteles, membrii de sindicat care solicitau asa ceva n-au venit cu argumente de ordin tehnic sau medical. Nu știu cât de radiante sunt, cred că ține mai mult de o oboseală în urma utilizării dispozitivelor.”








 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii