Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:00 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegeriparlamentare2020 Lucian Lungoci (PSD) - ”Se puteau găsi soluții pentru a nu se ajunge la măsura radicală de a închide piețele”

ro

09 Nov, 2020 17:22 1859 Marime text
  • Lucian Lungoci, președintele interimar al organizației municipale a PSD Constanța, vine astăzi la ZIUA Electorală, live pe www.ziuaconstanta.ro.  și pe www.facebook.com/ziuaconstanta.
  • Lucian Lungoci candidează și pentru un mandat de deputat la alegerile parlamentare.
  • Despre proiectele pe care le are în vedere, în calitate de deputat, va discuta în cadrul interviului.

Candidatul PSD a răspuns în legătură cu voturile consilierilor PSD în ședința de astăzi a CLM privind desemnarea celor doi viceprimari. (Lungoci este responsabil cu modul în care votează consilierii PSD în Consiliul Local Municipal).

Lucian Lungoci: „Este clar pentru toată lumea că PSD este în opoziție în municipiul Constanța. Rezultatul alegerilor a fost clar. Respectăm decizia electoratului. Este normal să fim în opoziție. Cei 8 consilieri s-au poziționat în opoziție. (...) Cărțile erau făcute, nu avea rost să desemnăm noi un viceprimar.”

„Vreau să asigur constănțenii că toate proiectele care aduc un plus cetățenilor vor fi votate și de consilierii PSD”, a subliniat Lungoci.

Lungoci nu este de acord cu închiderea piețelor: „Se puteau respecta anumite condiții pentru a nu se ajunge la această măsură radicală de a închide piețele.”

Cât despre alegerile din 6 decembrie, Lucian Lungoci a declarat: „Partidului Social Democrat nu îi este frică de această confruntare dar nu suntem de acord cu alegerile parlamentare de pe 6 decembrie.”

O măsură a PSD în Parlament este testarea în masă pentru oprirea răspândirii virusului COVID-19: „Testare pe o scară mult mai largă. Să urmărim tot ceea ce se întâmplă în celelalte state europene. S-a dovedit că este singura armă pentru a opri răspândirea virsului.”

La alegerile din 6 decembrie se află pe poziția a 3-a pe lista PSD Constanța pentru Camera Deputaților.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii