Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegeriparlamentare2020 George Vișan, candidat PSD pentru Camera Deputaților-„ În județul Constanța putem dezvolta măcar trei parcuri industriale”

ro

27 Nov, 2020 17:32 2207 Marime text
  • Vineri, 27 noiembrie de la ora 17.00, candidatul PSD,  George Vișan vorbește la ZIUA Electorală despre  măsurile impuse de actualul Guvern și care, în opinia sa, dăunează grav economiei, live pe www.ziuaconstanta.ro dar și pe www.facebook.com/ziuaconstanta.
  •  George Vișan, candidează din partea PSD Constanța la Camera Deputaților pentru nou mandat. 
Deputatul George Vișan, candidează din partea PSD Constanța la Camera Deputaților pentru nou mandat.

La ZIUA Electorală, Vișan vorbește despre măsurile impuse de actualul Guvern și care, în opinia sa, dăunează grav economiei.

Nu în ultimul rând, George Vișan face precizări despre măsurile din programul de guvernare propus de PSD și detaliază domeniile sale de interes în Parlamentul României.

Deputatul George Vișan a vorbit în cadrul interviului despre ce au însemnat primii patru ani în Parlamentul României.

Eu cred că am avut un mandat cu rezultate bune. Am trecut și prin învestirea guvernelor, dar și prin moțiuni de cenzură, a precizat deputatul la debutul interviului, a menționat George Vișan. 

Despre importanța activității paramentarilor, Vișan a precizat că: 

Mergi în comisie, analizezi, dezbați și votezi proiectele de gele, care țin de domeniul comisiei în care activezi. Și, ai proiectele tale de lege, care sunt și ele pe parcursul legislativ, și unde trebuie să participi și să-ți susții, ca inițiator, proiectele de lege. Cam asta se întâmplăîntr-o zi în care au loc dezbateri și rapoarte pe proiectele de decizie.

Deputatul a abordat deasemenea și tema experienței atunci când mergi în Parlament:

Cu siguranță că, trebuie să te pricepi la niște domenii, pentru că toate comisiile sunt pentru specializări. Toată lumea este repartizată pe domenii de activitate. Totul se bazează în mare parte, pe experința profesională.

Despre proiectele cu care George Vișan va începe cel de-al doilea mandat

Avem trei paliere unde ne-am setat noi ca și echipă proiectele: zona de sănătate, zona de învățământ și zona  economică. În zona de sănătate, ne dorim să contruim acel Spital Regional Pediatric, pentru învățământ ne dorim modernizarea sistemului de învățământ. O reformă a sistemului de învățământ axat pe învățământul vocațional. 

Și în ceea ce privește zona economică, așa cum prevede și programul nostru de guvernare, în fiecare județ să fie cel puțin un parc industrial dezvoltat. În județul Constanța putem dezvolta măcar trei parcuri industriale. Există spațiu, există infrastructură, a mai menționat George Vișan.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii