Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:50 14 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegeriparlamentare2020 George Niculescu, candidat PNL pentru Senatul României, vine la ZIUA Electorală

ro

17 Nov, 2020 00:00 2546 Marime text
 
  • Fostul prefect al județului Constanța, George Sergiu Niculescu candidează pentru Senatul României pe listele Partidului Național Liberal
  • Sectorul energiei va reprezenta principalul său obiect de interes în Parlamentul României


Fostul prefect al județului Constanța, George Sergiu Niculescu candidează pentru Senatul României pe listele Partidului Național Liberal.

Afirmă că mandatul de prefect nu a fost un scop în sine, însă a  tratat  cu foarte mare seriozitate această funcție. A fost o onoare să fie prefectul județului Constanța. A acumulat foarte multă experiență în administrație publică, dat fiind faptul că domeniile sale de activitate de până atunci aveau legătură cu domeniul privat. Niculescu a fost și consilier județean din partea PNL.

A mai candidat pe listele PNL Constanța și în 2016, pe locul 4 la Camera Deputaților, dar la acel moment a fost un loc neeligibil.
Sectorul energiei va reprezenta principalul său obiect de interes în Parlamentul României. Datorită studiilor și experienței de muncă pe care a acumulat-o, cunoaște în mare parte secretele din acest domeniu.

În județul Constanța se produce circa 20% din necesarul energetic al României iar extragerea gazelor din Marea Neagră reprezintă o oportunitate foarte mare atât pentru economia României, cât și pentru cea a județului nostru. Pe această temă, George Niculescu vorbește miercuri, 18 noiembrie de la ora 17.00 la ZIUA Electorală.
Mai mult, în ceea ce privește gazele din Marea Neagră, George Niculescu atrage atenția asupra importanței pentru economie, dar și a piedicilor pe care le-a pus Guvernul PSD. De pildă, prin ordonanța de urgență 114 din 2018, care a bulversat complet piața.

George Niculescu este absolvent al Facultății de Drept, profilul Științe Juridice, din cadrul Universității Ovidius din Constanța. Are un master în Antreprenoriat și Administrarea Afacerilor în Domeniul Energiei, la Academia de Studii Economice din București.

Este auditor intern pentru sisteme de management al energiei conform ISO 500001:2001, dar și manager pentru sisteme de management al energiei ISO 50001, certificat de TUV Thuringen Germania prin Academia de Studii Economice București.

ZIUA Electorală, poate fi urmărită live pe www.ziuaconstanta.ro. dar și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii