Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegeriparlamentare2020 Felix Stroe, candidat PSD pentru Senatul României- „Suntem pe contrasens cu Europa! Nu s-a făcut testarea masivă”

ro

13 Nov, 2020 17:32 1931 Marime text
 
  • Fostul ministru al Transporturilor, președintele organizației județene, Felix Stroe deschide lista de candidaţi pentru Senat a PSD Constanţa.
  • În programul propus de PSD se regăsesc mai multe măsuri, printre care: neimpozitarea salariului minim, pensii și alocații mărite, impozite diferențiate în funcție de numărul de copii sau credite cu dobândă subvenționată.
  • Vineri, 13 noiembrie de la ora 17.00 la ZIUA Electorală, Felix Stroe prezintă programul de guvernare al Partidului Social Democrat.  

Cotidianul ZIUA de Constanța reia seria interviurilor live cu personalități locale, regionale dar și cu oameni obișnuiți cu povești de viață neobișuite. 
 
Fostul ministru al Transporturilor, președintele organizației județene, Felix Stroe deschide lista de candidaţi pentru Senat a PSD Constanţa.

Social-democrații și-au lansat marți, la Romexpo, programul de guvernare, dar și echipa care a lucrat la document.

În programul propus de PSD se regăsesc mai multe măsuri, printre care: neimpozitarea salariului minim, pensii și alocații mărite, impozite diferențiate în funcție de numărul de copii sau credite cu dobândă subvenționată.

O parte din propunerile PSD din programul de guvernare: vouchere pentru creșă mamele vor primi o bonificație la pensie creșterea stimulentului de reinserție pentru mamele care se întorc la munca mai repede de 2 ani de la nașterea copilului dublarea alocațiilor pentru creșterea copilului creșterea cu 32% a punctului de pensie în următorii 4 an acordarea de vouchere de până la 100.000 de euro pe firmă care să acopere cheltuielile pentru cursurile de formare profesională cursuri de recalificare între 2500-5000 de lei.  

Fostul ministru al Transporturilor, președintele organizației județene, Felix Stroe a vorbit în cadrul interviului despre vestea rea care a venit astăzi peste Constanța, că ne apropiem de 7 rata incidenței și despre organizarea/reorganizarea campaniei în cazul în care municipiul sau poate chiar și județul ar intra temporar într-o carantină:

Este o camanie total atipică. Măsurile care au fost legiferate interzic un număr de persoane mai mare de 20 pentru interior si 50 pentru exterior și alte restricții. Am pus accentul în mod expres pe online. Ceea ce a comunicat astăzi Centrul de Comunicare Strategică este deosebit de îngrijorător pentru toți și pentru noi ca și constănețeni. Suntem pe locul doi pe țară. Probabil că realizăm cu toții astăzi că nu e de joacă, că trebuie respectate măsurile. Trebuie să terminăm cu paranoia, cu există , cu nu există. Trebuie să ne protejăm pentru că vorbim despre viața noastră și a celor dragi.

Despre înăsprirea restricțiilor pentru controlarea virusului, Felix Stroe a menționat:

Comunicarea a fost absolut deplorabilă. A fi responsabil, spală-te pe mâini, poartă mască, este total suficient.Am ajuns aici.De acum încolo trebuie măsuri deosebit de ferme, o organizare și o disciplină militară. Nu se poate altfel. Toată lumea trebuie să țină cont de ce se hotărăște, să repsecte întocmai. De ce am ajuns aici? Pentru că, după părerea mea, principalul motiv este incompetența. Incopetența celor care trebuiau să organizeze măsurile sanitare, de prevenire a răaspândirii molimei. În afară de amenzi eu nu am văzut nimic. Suntem pe contrasens cu Europa! Nu s-a făcut testarea masivă, nu s-a făcut testarea pe grupuri de risc. Este deosebit de îngrijorător faptul că nu mai avem medici pentru 1000 de paturi la ATI.


Fostul ministru al Transporturilor, președintele organizației județene, Felix Stroe a făcut câteva precizări și despre situația de la Constanța.

DSP-ul dacă este organizat aduce beneficii, dacă este organizat românește, la zeflemea, face mai mult rău decât bine. Din fericire, la DSP Constanța până acum a ținut lucrurile în mână! Dar dacă astăzi avem 1000 de infectări și dacă vom continua așa , sunt foarte îngrijorat și cu ceea ce va fi și la Constanța, a precizat Felix Stroe.


ZIUA Electorală poate fi urmărită live pe www.ziuaconstanta.ro. dar și pe www.facebook.com/ziuaconstanta.

Citește și: #alegeriparlamentare2020 Felix Stroe, candidat PSD pentru Senatul României, vine la ZIUA Electorală
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii