Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:53 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegeriparlamentare2020 Elena Băsescu, vizită în teren, alături de colegii PMP, în județul Constanța, la Techirghiol și Topraisar

ro

14 Nov, 2020 12:59 3540 Marime text



Elena Băsescu este candidatul Partidului Mișcarea Populară la Camera Deputaților, pentru Constanța. Deschide listele pentru alegerile parlamentare din decembrie, alături de Claudiu Palaz, președintele organizației de la malul mării, care candidează pe lista senatorilor.

De Ziua Dobrogei, Elena Băsescu s-a aflat în vizită în județ, postând deja primele impresii și imagini din Topraisar și Techirghiol, unde s-a aflat în această dimineață.



Elena Băsescu a postat primele impresii de la Topraisar și Techirghiol pe pagina sa de Facebook:

Având în vedere poziţia pe care o are şi portul de la Marea Neagră, resursele naturale de care dispune, faptul că este destinaţia turistică preferată a românilor, pe hârtie, judeţul Constanţa ar trebui să fie pe primul loc în România, după Bucureşti, când vine vorba de dezvoltarea economică şi calitatea vieţii oamenilor. Mergând prin localităţile mai mici ale judeţului alături de colegii de la #PMP, am văzut însă că sunt o mulţime de probleme aparent mărunte de infrastructură care trenează în ciuda sumelor uriaşe de care dispune Consiliul Judeţean şi a pârghiilor prin care se pot accesa fondurile europene şi programele guvernamentale dedicate zonei rurale din România.
Spre exemplu, cetăţenilor din Topraisar li se promite de ani întregi că vor fi şi ei conectaţi la reţeaua naţională de alimentare cu gaze naturale. Mandatele diverşilor politicieni se succed cu repeziciune, iar rezultatele întârzie să apară.
Angajamentul meu ferm este că, împreună cu Claudiu Palaz şi cu sprijinul celorlalţi parlamentari PMP, aceste localităţi din judeţul Constanţa nu vor mai rămâne „cantitate neglijabilă”. Mă voi lupta pentru alocări bugetare crescute şi voi vorbi constant despre nevoia scăderii birocraţiei şi a accelerării investiţiilor în infrastructura mică şi adesea lăsată la urmă. Judeţul nu se reduce doar la Constanţa, la port, la Mamaia şi la celelalte staţiuni turistice cunoscute. Pentru a duce Constanţa pe locul întâi ca dezvoltare economică şi calitate a vieţii, trebuie ca politicienii să acţioneze pentru a-i ajuta şi pe constănţenii din localităţile mai mici. Este un aforism englezesc care spune că „a rising tide lifts all boats”. Cred cu tărie că trebuie să ajutăm întreg judeţul să se dezvolte uniform şi, când vom rezolva problemele mici, abia atunci vom putea ţinti sus. De aceea, dacă oamenii îmi vor acorda încrederea lor la alegerile din 6 decembrie, voi susţine în Parlament şi la nivel politic general toate proiectele importante pentru comunităţile locale, indiferent cât de mici ar fi ele.

Împreună Mişcăm Constanţa!
Împreună Mişcăm România!


#Educaţie
#Credinţă
#Sănătate
#Parlamentare
#GazeRomâneştiPentruToţiRomânii


Comandat de Partidul Miscarea Populara - Organizatia Judeteana Constanța
Executat de  ZIUA de Constanta – portal: www.ziuaconstanta.ro
CUI mandatar financiar: 11200012
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • hmm 15 Nov, 2020 08:07 A luat doi din partid, i-a imbracat saracacios si a facut si ea o poza.