Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:09 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Ședințe separate de constituire a Consiliului Municipal și Județean

ro

29 Oct, 2020 06:19 2096 Marime text
  • Consiliul Local Municipal Constanța va fi învestit astăzi, de la ora 16:00, iar Consiliul Județean Constanța, tot astăzi, de la ora 17:30.

Prefectul județului Constanța Silviu-Ioan Coșa a semnat ordinele prin care vor avea loc ședințele de constituire ale Consiliului Local Municipal Constanța, respectiv Consiliul Județean Constanța.

Astfel, Consiliul Local Municipal Constanța va fi învestit astăzi, de la ora 16:00, iar Consiliul Județean Constanța, tot astăzi, de la ora 17:30.
Ambele evenimente vor avea loc în sala „Remus Opreanu”.

În cadrul celor două ședințe vor depune jurământul primarul ales al municipiului Constanța, Vergil Chițac, respectiv președintele ales al Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu.


Având în vedere regulile de distanțare socială și normele impuse de autorități, pentru a limita numărul de infectări cu noul coronavirus, la ceremoniile de mâine accesul presei se va face controlat.

Totodată, pentru a evita aglomerația din sala „Remus Opreanu”, pe parcursul ceremoniilor vom putea sta doar în holul aflat la intrarea în sală.
 
Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii