Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:09 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CJC Constanța, în ședință extraordinară pentru votarea unui proiect pe ordinea de zi. Despre ce este vorba

ro

13 Nov, 2023 15:02 843 Marime text






Consilierii judeţeni s-au reunit astăzi, 13 noiembrie 2023, în şedinţă extraordinară, pentru a dezbate şi vota singurul proiect de hotărâre înscris pe ordinea de zi.
 
Acesta privește modificarea Anexei nr.5- Programul de lucrări pe anul 2023 si Anexa nr. 7- privind Tarifele serviciului la data de Începere a Contractului de delegare nr. 29469/21.08.2023, privind gestiunea serviciilor aferente întreținerii si reparării drumurilor publice, precum și a lucrărilor și serviciilor privind întreținerea curentă, periodică și reparații curente la drumurile județene, a transmis Consiliul Județean Constanța (CJC), printr-un comunicat.
 

„În vederea desfășurării în condiții optime a activității Drumuri Județene Constanța SA și deblocării urgente a procedurii de decontare a lucrărilor executate de aceasta, întrucât activitatea societății a fost condiționată de aprobarea rectificării Programului de lucrări pe anul 2023, a fost solicitat supunerii dezbaterii și aprobării Plenului Consiliului Judetean Constanta, prezentul proiect de hotărâre”, precizează CJC.

 

Citește și
Anchetat de DNA, Ermil Chelariu, director general în Consiliul Județean Constanța și-a suspendat raporturile de serviciu (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii