Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:59 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

VIDEO Mesaj de final de an din partea lui Mihai Lupu, președintele CJ Constanța

ro

27 Dec, 2022 16:04 1311 Marime text


Președintele Consiliului Județean Constanța a publicat pe pagina sa de socializare un mesaj de final de an, prin care vorbește de încercările prin care a trecut în ultimele 12 luni și transmite un gând bun către locuitorii județului Constanța. 



„Dragii mei,

Ne apropiem de finalul unui an plin de încercări și provocări, un an în care am pășit cu speranța încheierii unei pandemii, dar pe care am fost nevoiți să-l traversăm cu teama și nesiguranța generate de invazia cumplită asupra vecinilor noștri ucraineni.

În urmă cu mai bine de doi ani, preluam mandatul de președinte al Consiliului Județean Constanța și îmi asumam, în fața tuturor constănțenilor, o mare responsabilitate. Am promis că îmi voi canaliza toată priceperea și energia pentru a le oferi locuitorilor acestui județ o viață mai bună. Am pornit, așa cum era firesc, de la o analiză onestă și pragmatică a prezentului.

Dragi constănțeni, avem obiective ambițioase și mă bazez pentru realizarea lor pe echipa mea căreia îi sunt recunoscător pentru seriozitate și implicare. Am în jurul meu oameni responsabili, capabili și dispuși să lucreze pentru binele comunității.

Când am venit la Consiliul Județean am spus că îmi doresc să dezvoltăm împreună acest județ. Împreună cu dumneavoastră, cu mediul de afaceri, cu primarii din județ și toți managerii instituțiilor publice. Cu pași bine calculați, cu o administrație deschisă, transparentă, în parteneriat cu constănțenii, sunt sigur că vom realiza tot ce ne-am propus. Îmi doresc ca 2023 să ne găsească în pace, sănătoși, uniți și hotărâți să îndreptăm ceea ce nu funcționează.

Vă transmit un gând bun și un 2023 cu vești bune tuturor! La mulți ani!”, a postat președintele CJ Constanța, Mihai Lupu.

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii