Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi cine a câştigat finanţarea nerambursabilă în voleiul feminin constănţean

ro

18 May, 2012 00:00 1478 Marime text
ofertevoleifeminin-voleifete.jpgPe data de 15 mai a avut loc sesiunea de selecţie a ofertelor pentru atribuirea contractului de finanţare din fonduri nerambursabile pentru participarea voleiului feminin constănţean la competiţiile sportive ce vor fi organizate de Liga Naţională de Volei în 2012.

Potrivit Primăriei Constanţa, oferta câştigătoare a acestei sesiuni de selecţie aparţine Clubului Sportiv Volei 2004 Constanţa. Preşedintele clubului este nimeni altul decât Cristian Zgabercea.

Procedura a fost reluată pe 15 mai, deşi iniţial a fost programată mai devreme, şi asta din cauza faptului că la prima „strigare", pe 15 martie, nu s-a prezentat nimeni.

Potrivit informaţiilor publicate pe site-ul Primăriei, atribuirea contractului se face în baza unor criterii: valoarea cea mai scăzută a fondurilor financiare nerambursabile solicitate pentru participarea voleiului feminin constănţean la ediţia de campionat 2012 - 50 de puncte pentru cea de pe locul I, 30 de puncte pentru cea de pe locul 2, 15 puncte pentru cea de pe locul 3; raportul realizat între valoarea contribuţiei proprii pentru participarea voleiului feminin constănţean la ediţia de campionat 2012 şi valoarea (suma) solicitată - 25 de puncte pentru un raport de peste 20%, 15 puncte pentru un raport cuprins între 15% şi 20%, 5 puncte pentru un raport cuprins între 10% şi 15%. Ultimul criteriu este experienţa în organizarea şi participarea echipei la ediţiile de campionat care s-au derulat în anii anteriori: 25 de puncte pentru o experienţă minimă de trei ani; 15 puncte pentru o experienţă cuprinsă între doi şi trei ani; 5 puncte pentru o experienţă de un an.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii