Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:45 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

USR Constanţa solicită Consiliul Local Municipal să nu aprobe o vânzare directă a unui teren din staţiunea Mamaia (documente)

ro

14 Dec, 2018 00:00 3481 Marime text
Reprezentanţii USR Constanţa atrag atenţia asupra unui proiect de hotărâre iniţiat de Decebal Făgădău privind aprobarea oportunităţii vânzării directe a terenului din staţiunea Mamaia, restaurant Sirena, în suprafaţă de 1.657 mp, către SC Salvator SRL. Proiectul de hotărâre a fost prezent şi pe ordinea de zi a Comisiilor de specialitate a Consiliul Local Municipal, vezi secţiunea „documente”.
„Decebal Făgădău, vrea să mai vândă o bucată din staţiune. 1.657 mp. Repetăm, 1.657 mp. Domnule primar, aţi vândut toate terenurile din staţiunea Mamaia și aţi umplut-o cu betoane. Cât vreţi să mai continuaţi? Constanţa nu este a voastră, nu aţi luat-o pe persoană fizică. Lăsaţi staţiunea Mamaia în pace, sau ce a mai rămas din ea”, susţin reprezentanţii USR Constanţa.
 

SC Salvator SRL în datele Registrului Comerţului

Societatea a fost înfiinţată în anul 1991, are sediul social în municipiul Constanţa, strada Tineretului nr. 46, judeţ Constanţa şi aparţine lui Mihai Mila Salvator, originar din localitatea Zagna, judeţul Brăila.
Bărbatul este şi administrator al societăţii care are ca obiect de activitate „restaurante“.
Potrivit RECOM, situaţia financiară a firmei pe anul 2017 se prezintă astfel: SC Salvator SRL a înregistrat un profit de 24.870 de lei, are un număr de 4 angajaţi, o cifră de afaceri de 555.220 lei, iar activele imobilizate au o valoare de 351.978 lei.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii