Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:39 31 03 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urmează licitaţiile pentru dotare. Centrul medical din Năvodari va fi inaugurat în primăvara anului viitor

ro

30 Nov, 2019 00:00 1603 Marime text


Consilierii judeţeni au aprobat ieri în şedinţa ordinară modificarea statului de funcţii şi a organigramei pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” Constanţa.
Centrul medical din Năvodari, care va fi inaugurat în primăvara anului viitor, va deservi locuitorii din Năvodari, dar şi pe cei din nordul judeţului, adică aproximativ 100.000 -130.000 de locuitori şi turişti.
 
În continuare, cazurile grave vor fi redirecţionate la Spitalul Judeţean. Clădirea structurii medicale, aflată în subordinea Spitalului Judeţean, este finalizată, iar în următoarea perioadă vor avea loc licitaţiile pentru echipamente şi dotări.
 
“Avem toate avizele, suntem în linie dreaptă pentru a demara toate procedurile de achiziţie în ceea ce priveşte dotarea acestui spital. Dacă nu vor fi contestaţii, în primăvara anului viitor vom inaugura unitatea spitalicească", a declarat, după şedinţa de Consiliu Judeţean, preşedintele instituţiei, Horia Țuţuianu.
 
În cadrul centrului vor fi paturi atât de zi, cât şi de  noapte, iar toată aparatura va fi nouă. Suma alocată pentru dotare este 20 milioane de lei, dar în funcţie de necesităţi, aceasta se va putea suplimenta.
 
Citeşte şi:

LIVE TEXT Consiliul Judeţean Constanţa, convocat în şedinţă ordinară (galerie foto)

Citeşte şi: Imobilul, renovat şi modernizat de Primăria Năvodari Centrul Medical Multifuncţional din Năvodari a fost predat Spitalului Judeţean Constanţa (galerie foto)

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii