Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:32 02 06 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Primăria Cumpăna depune donațiile pentru poporul turc la punctul de colectare din Constanța (GALERIE FOTO)

ro

01 Mar, 2023 09:21 1289 Marime text
Comuna Cumpăna, prin multiplele înfrățiri realizate de-a lungul timpului, se poate considera prietenă a Turciei, țară care de la începutul lunii se confruntă cu o catastrofă de proporții uriașe!

Și de această dată locuitorii comunei Cumpăna s-au mobilizat, așa cum au făcut-o și altă dată în situații critice, răspunzând pozitiv campaniei de strângere de bunuri inițiată de Primăria și Consiliul Local al comunei. Mulți dintre cei peste 1200 de cumpăneni de etnie turcă au rude și cunoscuți în zonele afectate de cumplitul cutremur.

Din data de 10 februarie 2023, Primăria și Consiliul Local al comunei Cumpăna au dat startul unei Campanii de ajutorare a persoanelor aflate în zonele afectate de cutremurul din Turcia, funcționând zilnic în comuna Cumpăna un centru de colectare în incinta Pieței Agroalimentare.

DonatiiMiercuri, 1 martie 2023, la ora 11:00, primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, împreună cu voluntari, vor depune la sediul central de colectare stabilit de Ambasada Turciei, din Bd-ul Aurel Vlaicu nr. 125 bunurile donate în această perioadă de cumpănenii cu suflet mare. Au fost colectate obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte, alimente neperisabile, produse de igienă și curățenie, pilote, lenjerii de pat, chiar și paturi și saci de dormit.

„Mulțumesc tuturor celor care au răspuns apelului nostru și de această dată, demonstrând că la Cumpăna, umanitatea nu cunoaște granițe. Fiecare, am oferit din puținul nostru, cu dorința de ne a ajuta din tot sufletul semenii din Turcia, afectați de această catastrofă! Totodată, cu aceste donații vom duce și gândurile noastre de sănătate, pace și putere pentru toți cei care au pierdut tot și acum doar cerul liber le mai este casă! Pentru miile de victime, ne rugăm bunului Dumnezeu să îi așeze în loc binecuvântat și cu lumină! Mă înclin și mulțumesc infinit tuturor cumpănenilor, pentru omenie, empatie, implicare, solidaritate! Sunteți îngeri pentru acești oameni!”, a spus Mariana Gâju.

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii