Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Undă verde de la Mediu. Străzile din comuna Topalu vor fi asfaltate

ro

17 Dec, 2020 00:00 1422 Marime text
  • Mai multe străzi din comuna constănțeană Topalu vor fi asfaltate
  • APM Constanța a decis că nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru un proiect al Primăriei comunei Topalu, privind întreținerea și repararea mai multor străzi din localitate.
 
„Nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului”, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Lucrari de întreținere și reparații străzi în comuna Topalu, Județul Constanța”, amplasat în județul Constanta, com. Topalu, satul Topalu, str. Nicolae Gaidagiu, str. Răsăritului – tronson 1, str. Nufărului – tronson 1. Titular este Valentin Stanciu – primar, în calitate de reprezentant al Comunei Topalu, cu sediul în județul Constanțta, comuna Topalu, strada Preot Luca Nicolae nr. FN.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanțta din Constanța, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, între orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
   
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 25.12.2020.
 
Citește și:

Străzile din comuna Topalu vor fi asfaltate
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii