Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:00 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un angajat al Consiliului Județean și-a cerut transferul la Agenția pentru Pescuit și Acvacultură din cadrul Ministerul Agriculturii! Despre cine este vorba?

ro

15 Mar, 2024 13:43 808 Marime text
Președintele CJC, Mihai Lupu a emis dispoziția prin care a semnat transferul la cerere al unui funcționar public, consilier, clasa I, grad profesional Superior, din cadrul Compartimentului Secretariat și Registratură Generală, Direcția Generală de Administrație Publică și Juridică, vezi secțiunea „documente".

Începând cu data de 01.04.2024, Constantin Răzvan Iacob, consilier, clasa I, grad profesional Superior, gradația 4, din cadrul Compartimentului Secretariat și Registratură Generală, Direcția Generală de Administrație Publică și Juridică pleacă în cadrul Compartimentului comunicare și relații internaționale din cadrul Agenției Naționale pentru Pescuit și Acvacultură, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, pe funcția publică de execuție vacantă, Consilier, clasa I, grad profesional Superior.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii