Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:16 27 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei zile de spectacole, ca în basme Invitaţi unul şi unul, la Zilele Oraşului Năvodari (document)

ro

26 Jul, 2011 01:33 2484 Marime text
zile-Navodari.jpgÎn acest week-end, năvodărenii sunt aşteptaţi la o petrecere pe cinste, cu ocazia organizării de către administraţia locală a Zilelor Oraşului care vor dura, la fel, ca în poveşti, trei zile şi trei nopţi.

Spectacolele care vor avea loc între 29 - 31 iulie şi vor avea loc pe stadionul Flacăra din oraş. În prima seară, vineri, pe scenă vor urca Ana Maria Cîrnu, Cristina Muşat, George Călin şi formaţia President, formaţia Hai Noroc, Gelu Voicu şi Taraful Lăutarii din Teleorman, Kătălin de la Buzău şi Kristina. Seara va fi încheiată cu un recital de excepţie al Andei Adam. În fiecare din cele trei seri, în Parcul Central, între orele 18.00 şi 19.00, cei mai mici dintre năvodăreni reuniţi în trupa „Amicii" vor susţine spectacole. Cea de-a doua seară, sâmbătă, va debuta cu lupte tătăreşti, urmate de un recital al Denisei Lucan, urmat de o reprezentaţie a trupei dance a Casei de Cultură din localitate. Aceştia vor fi urmaţi de Loreta Cazacu, de formaţia „Perla Mării", de Liliana Bărăscu, Ion Drăgan, Mihai Trăistariu şi Laura Vass şi Damany. Seara va fi încheiată de un spectacol susţinut de Alex. În ultima zi, organizatorii au programat reprezentaţii ale celor mai buni artişti ai momentului cum ar fi: Corul Armonia, Andrei Păunescu, Petrică Mâţu Stoian, Radu Pietreanu şi Ovidiu Lipan Ţăndărică alături de Stelu Enache şi Formaţia 10 Prăjini. Alături de aceştia, vor mai evolua Trupa Dance a Casei de Cultură, dar şi Constantin Enceanu şi Lele şi Sasha.

Primăria Năvodari, în calitate de organizator al evenimentului, prin primarul Nicolae Matei, îşi invită toţi locuitorii la un sfârşit de săptămână minunat şi antrenant, mai ales că spectacolele au loc şi în aer liber.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ana 29 Jul, 2011 10:49 vreu si eu la spectacol!