Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:23 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Susţine cã a fost concediat abuziv Pedelistul Alexandru Maxim dã în judecatã Poşta Românã

ro

09 Aug, 2012 02:52 3996 Marime text

Maxim_Alexandru.jpgFostul director al Direcţiei Regionale de Poştã Constanţa, democrat liberalul Alexandru Maxim, dã în judecatã Poşta Românã pentru cã, susţine el, a fost concediat abuziv.

Pe rolul instanţelor constãnţene a fost înregistrat, marţi, dosarul cu numãr unic 9170/118/2012, al cãrui obiect este contestarea deciziei de concediere şi în care reclamant este Alexandru Maxim, în vreme ce Compania Naţionalã Poşta Românã este pârât. Fostul director al Direcţiei Regionale de Poştã Constanţa, democrat liberalul Alexandru Maxim, dã în judecatã Poşta Românã pentru cã, susţine el, l-a concediat abuziv: „Am contestat concedierea pentru cã a fost abuzivã, o concediere pe care conducerea centralã a instituţiei a îmbrãcat-o sub forma unei concedieri colective, atunci când au schimbat directorii regionali şi judeţeni. Alţii n-au mai plecat din Poştã, doar noi".

Alexandru Maxim, care a revenit în avocaturã, susţine însã cã nu intenţioneazã sã se întoarcã în Poştã. „E o chestie de moralitate, pentru cã m-au tras pe dreapta aşa cum au fãcut-o. Eu nu am o ambiţie sã lucrez în Poştã".

Alexandru Maxim nu mai este şeful Direcţiei Regionale de Poştã Constanţa de la data de 1 iunie. El explica la momentul respectiv cã Direcţia Regionalã a devenit Centru Operaţional Regional, conducerea fiind schimbatã.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii