Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:09 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri din Constanța Se extinde rețeaua de canalizare în comuna Ciocîrlia cu finanțare prin Anghel Saligny”

ro

24 Aug, 2023 13:38 1019 Marime text




Investiții importante în comuna Ciocârlia din județul Constanța unde primarul Ionuț Șerbu a semnat contractul de finanțare pentru proiectul de extindere a rețelei de canalizare.
 
Valoarea totală a proiectului finanțat prin Planul Național de Investiții „Anghel Saligny” este de aproximativ 26 de milioane de lei.
 
Proiectul vizează extinderea rețelei de canalizare ape uzate menajere ce se va realiza cu tubulatură PE Corugat SN8, având diametre variabile, cuprinse între DN 250 mm pentru colectoare secundare și DN 400 mm pentru colectoare principale, cu lungime totală de 19.950 m.
 
Lucrările de extindere a rețelei de canalizare se vor realiza în procedeul separativ, independent de colectarea apelor pluviale, cu o curgere preponderent gravitațională și are în componentă trei colectoare principale și 52 de colectoare secundare.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii