Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:53 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri din Constanța Consilierii locali PSD vor construirea unui pasaj la intersecția bulevardelor Tomis și Aurel Vlaicu

ro

13 Nov, 2023 12:30 910 Marime text
Grupul consilierilor PSD din Consiliul Local Municipal au  depus la primărie solicitarea privind demararea de urgență a proiectului și procedurilor de elaborare a documentației tehnico-economice pentru construirea unui pasaj la intersecția bulevardului Tomis cu Aurel Vlaicu.
 
Grupul PSD solicită constituirea unui grup de lucru interinstituțional bazat pe dialog constructiv, format din toţi actorii decizionali relevanţi, care să conducă la realizarea cu succes şi în cel mai scurt timp a obiectivului de investiţii pasaj rutier la intersecţia Bulevardului Tomis cu Bulevardul Aurel Vlaicu.
 
„Obiectivul grupului de lucru trebuie să fie acela de a coordona, pregăti, identifica şi anticipa eventuale blocaje, eliminând toate riscurile posibile, cu eficienţă şi rigoare.
Din componenţa grupului de lucru trebuie să facă parte reprezentanţii tuturor instituţiilor cu rol de decizie / avizare în procesul de autorizare a investiției.
Pe lista noastră de proiecte se află și acest obiectiv de infrastructură, obiectiv atât de necesar decongestionării traficului. Cu toții resimțim frustrarea timpului pierdut la cozi în trafic. Orașul este mai aglomerat ca niciodată! Trebuie să implementăm această soluție de fluidizare a traficului cât mai repede", susține liderul de grup, Costin Răsăuțeanu.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

DGAS vrea să determine costurile de emitere și distribuire a cardurilor din programul "Bebe Trusou"
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii