Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:57 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța "Din iubire, pentru iubire". Eveniment special de Dragobete la Cumpăna

ro

17 Feb, 2024 09:42 858 Marime text

În perioada aceasta iubirea plutește în aer, iar ca în fiecare an Primăria și Consiliul Local Cumpăna adună laolaltă îndrăgostiții de toate vârstele, pentru a sărbători dragostea autentic românească!

Astfel, vă invităm cu drag la spectacolul special de Dragobete, “Din Iubire, Pentru Iubire”, care va avea loc în data de 24 februarie 2024, începând cu ora 16:00, în sala de spectacole a Casei de Cultură din comuna Cumpăna. Este o ocazie unică de a sărbători dragostea și tradițiile românești într-un mod autentic și plin de farmec, transmit reprezentanții Primăriei Cumpăna. 

În cadrul acestui spectacol, veți avea ocazia să vă bucurați de momente artistice deosebite, pentru toate vârstele, susținute de cei mai talentați artiști. Cadrele didactice și studenții Facultății de Arte a Universității “Ovidius” din Constanța (Facultatea De Arte Uoc), alături de artiștii comunei Cumpăna, vor bucura publicul cu dansuri, cântece pline de emoție și momente fascinante pline de dragoste.

Vă asigurăm că veți petrece o seară minunată alături de noi, într-o atmosferă caldă și prietenoasă. Spectacolul este deschis tuturor, așa că puteți veni însoțiți de familie și prieteni, a mai punctat sursa citată. 



Citește și:

Mariana Gâju, primarul de la Cumpăna, la cea de-a 159-a Sesiune Plenară a Comitetului Regiunilor (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii