Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:24 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța. Decizii luate de Consiliul Local Municipal ce vizează mai multe școli din Constanța

ro

31 Jul, 2023 11:22 2934 Marime text
Primăria Constanța se întrunește astăzi în ședință de Consiliu Local Municipal, iar pe ordinea de zi se află și trei proiecte care vizează câteva unități școlare de pe raza UAT Constanța.
 
Un prim proiect este Proiectul de hotărâre nr. 333/2023 privind închirierea prin licitaţie publică a spaţiului situat în municipiul Constanţa, Şos. Mangaliei nr. 126, amplasat la parterul Scolii nr. 15 “Grigore Antipa”, în suprafaţă utilă de 15 mp, având destinaţia de chioşc alimentar.
 
Al doilea proiect vizează revocarea dreptului de folosinţă gratuită a Direcţiei generale de asistenţă socială Constanţa asupra imobilului Şcoala Gimnazială nr. 6 situat în municipiul Constanţa, aleea Cameliei nr. 2.
 
Ultimul este Proiectul de hotărâre nr. 332/2023 pentru modificarea HCL nr. 335/2011 privind transmiterea unor imobile, aparţinând domeniului public al Municipiului Constanţa, din administrarea RAEDPP Constanţa în administrarea unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat.
 
Mai precis, la ultimul proiect vorbim de revocarea constituirii dreptului de administare în favoarea Liceului cu program sportiv N Rotaru asupra imobilului situat în Constanța, str. Badea Cârțan compus din teren și construcție, care constituie domeniu public al municipiului Constanța, astfel:
  1. Teren în suprafață de 1.107 mp
  2. Sală atletism cu suprafață de 1.213 mp

Citește și:

Știri din Constanța. Ca rezultat al acțiunilor USR, complexul Bar Orient din stațiunea Mamaia va fi clasat ca monument istoric
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii