Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:55 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Consilierii județeni PNL nu au fost de acord cu majorarea salariului secretarului județului Constanța (DOCUMENT)

ro

26 Jul, 2023 14:09 3070 Marime text



Nesrin Geafar, secretar general al județului Constanța va rămâne cu același salariu de 16.000 lei lunar, după ce în urmă cu câteva minute în cadrul ședinței Consiliului Județean Constanța, aleșii PNL s-au abținut de la votul proiectului de privind stabilirea salariilor de bază pentru funcționarii publici și personalul contractual din cadrul aparatului de specialitate a CJ Constanța. Proiectul care nu a trecut de votul consilierilor județeni, inițiat de președintele Mihai Lupu  poate fi studiat în secțiunea „documente".

Consiliul Judetean Constanta a fost astăzi convocat în sedinta ordinară de la ora 13:00, în sistem videoconferință.  La ședință sunt prezenți 34 de aleși județeni iar ședința este condusă de vicepreședintele instituției, Stelian Gima.

Precizăm că președintele CJC, MIhai Lupu se află în concediu și nu participă la această ședință.

Ședința are o ordine de zi principală pe care se află 15 proiecte de hotărâre și o alta, suplimentară cu alte 9 proiecte de hotărâre.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise

Citește și:

Consiliul Județean Constanța, convocat în ședință ordinară. Lista proiectelor de pe ordinea de zi

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii