Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:05 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stelian Ion, despre taxele şi impozitele pregătite constănţenilor „Făgădău s-a molipsit de la colegii săi de la Bucureşti, deveniţi celebri prin ideile revoluţionare în materie fiscală!“ (document)

ro

07 Nov, 2017 00:00 5066 Marime text
Primarul Decebal Făgădău pare că s-a molipsit de la colegii săi de la Bucureşti, deveniţi celebri prin ideile revoluţionare în materie fiscală, şi vrea să mărească impozitele datorate de constănţeni pentru clădirile nerezidenţiale de peste cinci ori, spune deputatul USR de Constanţa Stelian Ion.
 
„Sunt vizaţi inclusiv medicii de familie care au cabinete în propriile apartamente, arhitecţii, avocaţii şi alţi liber profesionişti care îşi desfăşoară activitatea în imobilele pe care le deţin în proprietate“, susţine deputatul.

În opinia parlamentarului, primarul a mai făcut o astfel de încercare în 2015, însă, avertizat cu instanţa de mai multe asociaţii profesionale, a bătut în retragere, mai ales că urma un an electoral.
 
„Acum, după ce şi-a văzut sacii în căruţă, s-a apucat sa îi jupoaie pe cei care deţin astfel de spaţii. Se pregăteşte probabil să dea în stil PSD-ist tot felul de pomeni electorale şi cei mai potriviţi pentru a le suporta au fost, în opinia primarului, liber profesioniştii. Lucrurile nu pot rămâne aşa! Sunt convins că vor urma reacţiile celor afectaţi“, mai afirmă Stelian Ion.
 
Precizăm că şedinţa extraordinară a Guvernului pentru adoptarea noilor prevederi fiscale, programată iniţial vineri şi amânată pentru luni, nu a mai avut loc, premierul Mihai Tudose făcând ieri referire doar la şedinţa de miercuri, în care a spus că nu este sigur că aceste măsuri fiscale vor fi discutate.
 
Vă reamintim că proiectul de HCL se află în dezbatere publică până pe 17 noiembrie. Puteţi trimite punctele de vedere cu privire la acest proiect pe adresa sj@spit-ct.ro

Citeşte şi:

Ce ne aşteaptă anul viitor? Proiectul de hotărâre privind impozitele şi taxele locale la Constanţa pentru 2018, în dezbatere publică (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii