Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:19 16 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectacole de Crăciun, la Cernavodă

ro

19 Dec, 2016 00:00 1390 Marime text
Cu mic cu mare, locuitorii oraşului Cernavodă s-au îndreptat, duminică, înainte de ora 14.00 (dar vor relua traseul şi marţi), spre sala de spectacole a Casei de Cultură. Două spectacole dedicate sărbătorilor de iarnă aduc bucuria pe chipurile şi în sufletele tuturor. Ambele evenimente sunt organizate de Primăria oraşului Cernavodă în colaborare cu Casa de Cultură din localitate şi cuprind programe artistice oferite de artişti locali, dar şi de invitaţi, precum şi momente surpriză.
 
Duminică, de la ora 14.00, au urcat pe scenă artiştii Ansamblului „Mugurelul“, alături de numeroşi solişti. Daria Cotitu, Mirabela Isache, Sara Cazacioc, Andreea Pană, Irina Tudor şi Bianca Novac au încântat spectatorii cu evoluţiile lor. Invitaţi surpriză, aşteptaţi cu nerăbdare şi curiozitate, au fost membrii trupei Talisman şi Aurel Moga. Tot la capitolul surprize, responsabil cu momentele comice garantate a fost Axinte.
 
Cel de-al doilea „Spectacol de Crăciun“, programat să se desfăşoare la Cernavodă, va avea loc marţi, 20 decembrie, cu începere de la ora 17.00, în aceeaşi locaţie - Casa de Cultură din centrul oraşului Cernavodă. Aici vor evolua pe scenă membrii trupelor de dansuri „Audeo”, „Kids Dance” şi „Contemp Dance”. Momentele susţinute de ei vor fi „întrerupte“ de trupa muzicală „Trio Candando”. Clipe inedite vor fi oferite şi de membrii trupei de teatru „Derdeluş“, activiştii din cadrul Centrului Cultural Judeţean Constanţa şi, nu în ultimul rând, de Anastasia.
 
Şi dacă tot este un spectacol dedicat Crăciunului, firesc, nu vor lipsi „darurile lui Moş Crăciun“. Spectatorii vor avea prilejul de a se întâlni cu Moşul, şi, în funcţie de cât de cuminţi, ascultători sau silitori au fost pe parcursul anului ce mai are puţin şi se încheie, vor fi răsplătiţi cu cadouri pe măsură.



 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii