Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:02 18 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectacol inedit, la Cumpăna, de Ziua Femeii (galerie foto)

ro

09 Mar, 2017 00:00 1441 Marime text
Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, Primăria și Consiliul Local Cumpăna au organizat un spectacol inedit, așa cum se întâmplă în fiecare an la 8 Martie. La Căminul Cultural din localitate, doamnele şi domnişoarele din comună, precum şi invitatele acestora, au avut parte de o petrecere presărată cu momente artistice.
 
Persoanele invitate au început să sosească înainte de ora de începere a spectacolului, 13.00, iar sala mare a Căminului Cultural a început să se umple. Ulterior, acolo și-a făcut apariția și primarul ec. Mariana Gâju, care s-a felicitat cu invitații. S-au oferit flori și s-au făcut urări de „La mulți ani!“ printre cele care au dorit să participe la eveniment.
 
Mariana Gâju a ținut să le vorbească invitatelor cu acest prilej de sărbătoare. „De Ziua Internațională a Femeii, fie că suntem copii, fie că suntem maturi, dragostea o punem în slujba cinstirii mamei, care nu face altceva decât să aducă viața pe pământ, copii minunați la lumină, la soare, pe care îi crește cu credință și speranță. Pentru a da drumul la programul pregătit pentru dumneavoastră, vrem să vă creăm o atmosferă călduroasă, dar căldura vine din iubirea pe care v-o purtăm. Mulțumesc, dragi colege, funcționari publici, pentru ziua minunată pe care ați creat-o astăzi“, a declarat Mariana Gâju.
 
Atmosfera a fost întreținută de formaţia Amigo, din Cumpăna, de ansamblul folcloric „Româncuţa“, tot din localitate, precum şi de actriţa Mirela Pană. Tot cu ocazia spectacolului de ieri, cele aproximativ 200 de invitate au avut posibilitatea să facă fotografii pe care să le ia acasă și să rămână în memoria participantelor drept o amintire plăcută a zilei de 8 Martie 2017.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii