Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:46 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CLM Constanța Organigrama Spitalului de Boli Infecțioase Constanța, modificată pentru înființarea Laboratorului de radiologie și imagistică medicală

ro

25 Sep, 2023 12:40 1031 Marime text
Pe 28 septembrie 2023, consilierii locali municipali din Constanța se întrunesc în ședință ordinare, unde mai multe proiecte se află pe ordinea de zi a întrunirii.
 
Printre ele, se numără și „Proiect de hotărâre nr. 423/2023 privind aprobarea organigramei și statului de funcții ale Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța”.
 
Modificarea se face deoarece, conform raportului de specialitate emis de către unitatea medicală de la malul mării, SCBI Constanța a primit avizul Ministerului Sănătății pentru modificarea structurii organizatorice pentru înființarea Laboratorului de radiologie și imagistică medicală. Acesta urmează să funcționeze de luni până vineri, în două ture a câte 6 ore, precum și sâmbăta în program de 6 ore (aparatul de CT), fapt ce impune angajarea de personal specializat care să asigure desfășurarea în bune condiții a acestei activități, astfel că este necesar a se înființa două posturi de medic de specialitae radiologie și imagistică medicală și 6 posturi de asistent medical de specialitate radiologie și imagistică medicală, cu respectarea normatielor de personal.
 
SCBI funcționează în prezent la 60% din capacitatea structurală aprobată de către DSP Constanța, urmare a încendiului produs la 1 octombrie 2021.  

În secțiunea „Documente” poate fi afișat proiectul de hotărâre.

Citește și:
Ședință a Consiliului Local al Municipiului Constanța! Primarul Chițac propune prelungirea PUG-ului până în 2026. Vezi ce se mai află pe ordinea de zi (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii