Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:40 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şedinţă CJC Florina Cristache, noul membru în CA-ul Spitalului Judeţean, votat de consilierii CJC

ro

29 Apr, 2017 00:00 4953 Marime text
Consilierii judeţeni s-au reunit ieri în cadrul şedinţei ordinare. Pe ordinea de zi se aflau 21 de proiecte, însă aceasta a fost suplimentată cu opt proiecte.

Consilierii judeţeni au votat, ieri, un nou membru al Consiliului de Administraţie al Spitalului Clinic de Urgenţă Constanţa, după demisia intempestivă, din motive personale, a fostului vameş Alin Pildă. Noul membru al CA-ului spitalului este Florina Cristache, director în cadrul CJC. Aceasta are o experienţă managerială de zece ani, din care doi ani şi în management sanitar.
 
Aleşii au votat şi proiectul privind aprobarea atribuţiilor funcţiei de administrator public, a obiectivelor şi criteriilor de performanţă ce trebuie îndeplinite de administratorul public. Concret, pentru această funcţie urmează să se organizeze concurs.

De asemenea, s-a aprobat un proiect ce vizează închiderea programului judeţean de înfiinţare a unor pepiniere silvice din judeţul Constanţa.
 
Totodată, consilierul judeţean PSD Gheorghe Donţu a primit mandat din partea CJC să reprezinte judeţul în Adunarea Generală a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Dobrogea“.

În cadrul şedinţei a mai fost votat proiectul privind organizarea Festivalului Berii 2017, precum şi bugetul de venituri şi cheltuieli al Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei“ şi cel al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii