Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CJC Cine sunt membrii în Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic Județean de Urgență "Sfântul Apostol Andrei" Constanța

ro

20 Dec, 2022 14:20 2046 Marime text

Consiliul Județean Constanța a fost convocat în ședință ordinară, la data de 20 decembrie 2022, ora 12.00, în format fizic, în sala Remus Opreanu.

Printre proiecte s-a aflat și proiectul de hotărâre privind numirea unor membri în Consiliul de administrație al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei Constanța. 

Proiect de hotărâre nr.354/13.12.2022 privind numirea unor membri în Consiliul de administrație al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei Constanța.Iniţiator, Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa- 
 

Numirea unor membrii în Consiliul de administrație al Spitalului Clinic Județean de Urgență "Sfântul Apostol Andrei" Constanța, precum și în cel al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, au reprezentat două proiecte de hotărâre adoptate în ședința de astăzi. 

Asfel, au fost desemnați Stelică Caprinciu ca membru și Petre Epure membru supleant pentru Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic Județean de Urgență "Sfântul Apostol Andrei" Constanța. 

Detalii despre numire puteți citi în secțiunea Documente a materialului. 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii