Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:43 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se asfaltează străzile în orașul Murfatlar cu fonduri din PNI ,,Anghel Saligny”

ro

07 Jul, 2023 09:07 1086 Marime text



Primăria Murfatlar va demara în perioada următoare o amplă campanie de asfaltare a străzilor din localitate.

În acest sens a fost semnat contractul de finanțare în cadrul programului național ,,Anghel Saligny”, a fost realizat proiectul tehnic, urmând a avea loc licitația pentru executarea lucrărilor.

În cadrul acestui proiect vor fi asfaltate următoarele străzi: Mihai Eminescu, Mihail Kogălniceanu, Nicolae Bălcescu, Dimitrie Cantemir, Nicolae Titulescu, Mircea Eliade, Aleea Mărgăritarelor, Nichita Stănescu, Gen.Vasile Milea, Aleea Narciselor, Aleea Zambilelor, Aleea Trandafirilor, Aleea Liliacului, Duzilor, Nicolae Iorga, Tineretului, Junimii, Aleea Garofiței, Aleea Ghiocelului.

,,Având în vedere aceste aspecte, precum și Hotărârea de Guvern nr. 714 din 25.05.2022, care prevede obligativitatea racordării persoanele fizice și juridice la rețeaua publică de canalizare până la data de 25.05.2023, se impune ca, la momentul finalizării lucrărilor de asfaltare, să nu mai fie necesară spargerea carosabilului în vederea executării unor astfel de lucrări.

Facem precizarea că, potrivit prevederilor legale, după finalizarea lucrărilor de asfaltare va fi interzisă, pe o perioadă de 5 ani, efectuarea de săpături pe aceste străzi. În concluzie, facem un apel către locuitorii orasului pentru a rezolva lucrările de canalizarea și/sau alimentarea cu apă a proprietăților, până la data demarării lucrărilor de asfaltare,” au transmis reprezentanții Primăriei Orașului Murfatlar.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii