Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:34 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Reabilitare și modernizare Teatru de Vară Mamaia”. CJC actualizează indicatorii tehnico-economici

ro

29 Jan, 2024 11:10 996 Marime text
Consiliul Județean Constanța este convocat în ședință ordinară pentru data de 30.01.2024, ora 10:00, ce se va desfășura în format videoconferință. Pe ordinea de zi se află mai multe proiecte, printre care și cel privind actualizarea indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul „Reabilitare și modernizare Teatru de Vară Mamaia”.
 
Valoarea totală a investiției actualizată, conform deviz general actualizat este de 27.092.047,89 lei fără TVA, respectiv 32.210.459,07 lei inclusive TVA.
 
Durata de realizare a investiției, conform graficului este de 21 luni, din care 3 luni proiectarea și 18 luni execuția.
 
Consiliul Județean Constanța a obținut în iulie 2022 certificatul de urbanism nr. 1696 pentru reabilitarea și modernizarea Teatrului de Vară din stațiunea Mamaia. Documentul a fost solicitat de către Consiliului Județean Constanța a fost eliberat de Primăria Constanța și are o valabilitare de 24 de luni.
 
Teatrul de Vară din stațiunea Mamaia a fost inaugurat în anul 1963 iar astăzi se află în paragină.
 
ituat în zona Perla, teatrul de vară din Mamaia a avut o reputație bună de-a lungul anilor. A găzduit, veri la rând, festivaluri după festivaluri, seri la rând, spectacole de revistă și concerte, și a adunat mii de turiști.

Pe scena sa s-au născut multe stele ale muzicii românești, fie ea ușoară sau populară. Festivalurile de la Mamaia au lansat tineri artiști și hituri care și acum mai sunt fredonate.

Prin 2014, autoritățile luau în calcul demolarea teatrului, instituție aflată atunci în subordinea celebrei SC Domeniul Public și Privat Județean SRL, societate finanțată de Consiliul Județean Constanța.

Fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu anunța în 2019 că Teatrul de Vară din Mamaia intră într-un amplu program de reabilitare. Asta după ce cheltuise pe expertiza tehnică aproape un milion de euro (4,6 milioane lei).
 
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.



 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Reabilitarea Teatrului de Vară din stațiunea Mamaia în impas. O nouă licitație anulată! (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii