Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:33 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul pentru aprobarea județului Constanța în calitate de membru fondator al Asociaţiei OMD, supus dezbaterii publice

ro

22 May, 2023 14:31 1063 Marime text

Astăzi a avut loc dezbaterea publică pe tema înființării Asociaţiei “Organizaţia de Management al Destinaţiei Judeţul Constanţa".

În cadrul întâlnirii s-a
 supus dezbaterii publice, proiectul de hotărâre privind aprobarea participării Judeţului Constanţa, în calitate de membru fondator, la înfiinţarea Asociaţiei “Organizaţia de Management al Destinaţiei Judeţul Constanţa".

„Se întrevăd prespective favorabile pentru județul nostru și am încredere că odata cu definitivarea tuturor aspectelor legale ce țin de înființarea acestei structuri asociative, în cel mai scurt timp ni se vor alătura și OMD-urile locale, aflate în curs de înființare și avizare, dar și alte entități care pot și își doresc să contribuie la promovarea județului Constanța, ca destinație turistică. Acest OMD trebuie să devină funcțional și să își atingă obiectivul pentru care a fost creat. Modul în care îl constituim în prezent și statutul după care va opera sunt elemente definitorii pentru buna funcționare a acestei structuri", a susținut președintele CJ Constanța, Mihai Lupu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii