Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:05 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Cristian Radu a premiat vârstnicii şi cuplurile de aur

ro

28 Mar, 2013 00:00 1704 Marime text
Peste 30 de persoane au fost felicitate ieri de primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu.
„Sunt fericit că îmi revine onoarea de a vă răsplăti pe dumneavoastră, cei care aţi muncit o viaţă întreagă şi vă achitaţi de îndatoririle de buni cetăţeni ai oraşului în care locuiţi. Ştiu că pensiile nu acoperă necesarul unui trai decent, dar rămân plăcut surprins să constat că reprezentaţi oamenii care fac cinste Mangaliei”, a subliniat edilul oraşului. Edilul Cristian Radu a transmis vârstnicilor urări de sănătate şi un sincer „La mulţi ani” şi a înmânat  diplome, buchete de flori şi un ajutor financiar vârstnicilor din localitate.
Conform unei Hotărâri a Consiliului Local Mangalia, persoanele care au împlinit 70, 80, 85 şi 90 de ani, dar şi 50 de ani de la căsătorie sunt recompensate, lunar, de municipalitate. Astfel, septuagenarii primesc de la Primărie 350 de lei, octogenarii, cei care au împlinit 85 de ani, precum şi nonagenarii, dar şi familiile care au împlinit 50 de ani de la căsătorie - câte 400 de lei.
Ieri, de ajutorul acordat de municipalitate au beneficiat, cu această ocazie, peste 30 de persoane. De la începutul anului, aproape 100 de cetăţeni ai oraşului au beneficiat de aceeaşi atenţie.

Pachete cu alimente, din aprilie

Primarul municipiului Mangalia i-a anunţat pe cei prezenţi că începând cu luna aprilie, se vor acorda pachete cu alimente tuturor pensionarilor, beneficiari ai acestor ajutoare. Totodată, edilul Mangaliei a dat asigurări că nu va tolera „acţiunile rău-voitoare din partea unor cetăţeni care, deşi ajutaţi de Primărie, comit tot felul de fărădelegi”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii