Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:45 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Poarta Albă, județul Constanța, anunț important despre proiectul de înființare a rețelei de distribuție gaze naturale

ro

17 Mar, 2024 10:50 1237 Marime text
Primăria comunei Poarta Albă, județul Constanța, anunță faptul că se continuă lucrările la înființarea sistemului de distribuție gaze naturale în localitate. 

„Continuăm lucrările la rețeaua"Distributie gaze naturale în comuna Poarta Alba"  și vă informăm că a fost finalizat amplasamentul pentru stația de gaze din zona gării Dorobanțu”, se arată în postarea publicată pe o rețea de socializare de către autoritatea locală. 



Amintim că recent,pe 15 februarie 2023, UAT Poarta Albă a decis să cumpere direct serviciile oferite de Consult Primo Partener SRL, care va oferi servicii de supervizare lucrări de înființare rețea de distribuție gaze naturale. Atribuirea contractului pentru înființarea distribuției de gaze naturale în comună a avut loc pe data de 29 iunie 2022, iar rezultatul a fost afișat pe 4 iulie 2022. Valoarea finală a achiziției este de 35.037.304,89 lei, iar firma câștigătoare este Petroconst SA.  

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și 

Primăria Poarta Albă caută firmă pentru concesionarea serviciului de utilitate publică de distribuție a gazelor naturale

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii