Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:55 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Poarta Albă a semnat un contract important cu o firmă din Valu lui Traian

ro

04 Oct, 2023 17:00 1083 Marime text
  • Valoarea contractului este de 135.000 lei
 
Primăria comunei Poarta Albă a atribuit un contract, prin procedură de cumpărare directă, ce vizează achiziția de servicii de dirigenție.
 
Mai exact, vorbim de servicii de dirigenție de șantier pentru lucrări de infrastructură rutieră și pietonală pentru obiectivul de investiții „Sistematizare infrastructură rutieră și pietonală în cartierele zona D și zona E din comuna Poarta Albă, județul Constanța”. Atribuirea a avut loc pe data de 29 septembrie 2023, iar valoarea contractului este de 135.000 lei. Firma câștigătoare este Consult Primo Partner.
 
Consult Primo Partner este fondată în anul 2010. Pentru anul 2022 firma a raportat un singur salariat, o cifră de afaceri de 647.135 lei și un profit de 363.559 lei. Sediul social al companiei este în Valu lui Traian, pe strada Liliacului nr. 9, județul Constanța. Asociat unic este Nicoleta Carmen Drăgan, iar administrator este Alexandru Drăgan. Cei doi mai sunt asociați/administrator în Consult Trans SRL și Radvisar SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Primăria Poarta Albă, contract cu CIS Gaz SA și Drilling Equipment SRL pentru înființarea rețelei de gaze naturale în comună (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii