Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:07 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Lumina extinde rețeaua inteligentă de gaze în Oituz și Sibioara

ro

16 Jan, 2023 10:22 1458 Marime text
Sursa foto: PixabayAgenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Primăriei comunei Limanu, județul Constanța.

Proiectul la care facem referire este „EXTINDERE SISTEM INTELIGENT DE DISTRIBUTIE GAZE NATURALE IN SATELE OITUZ SI SIBIOARA, COMUNA LUMINA, JUDETUL CONSTANTA”,  propus a fi amplasat în comuna Lumina, sat Oituz și sat Sibioara, județul Constanța.
 
 Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanta, str. Unirii , nr. 23, judetul Constanta. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta

Conform Devizului general estimativ, proiectul are o valoare totală de 28.222.330,05 lei, inclusiv TVA. Asigurarea de la bugetul local este de 880.094,64 lei, care reprezintă cheltuieli neeligibile. Totodată, anul trecut s-a făcut și cererea de finanțare pentru Programul Național de Investiții Anghel Saligny pentru acest proiect.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii