Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:39 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Lipnița pune la bătaie 2,2 milioane de euro pentru înființarea sistemului de canalizare în localitate (DOCUMENT)

ro

27 May, 2024 13:55 941 Marime text
Primăria Comunei Lipnița
  • Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 10 iunie 2024, ora 15.00, urmând ca acestea să fie deschise tot atunci, în SEAP.
Primăria Comunei Lipnița a deschis procedura pentru atribuirea contractului de proiectare și executare a lucrărilor pentru înființarea sistemului de canalizare în localitate.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că aatribuirea contractului se va face prin procedura simplificată, în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț.
 
Denumirea contractului este „Servicii de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului pe durata execuției și execuția pentru obiectivul de investiții: «Înființare sistem canalizare în sat Lipnița , comuna Lipnița, județul Constanța»“.
 
Valoarea totală estimată a lucrărilor este de 10.947.400 de lei fără TVA, sumă ce echivalează cu peste 2,2 milioane de euro, la cursul actual.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 10 iunie 2024, ora 15.00, urmând ca acestea să fie deschise tot atunci, în SEAP.
 
Ofertele trebuie să fie valabile până pe 10 iunie 2028.
 
Durata contractului este de 15 luni, potrivit Fișei de date.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cumpărări directe Constanța
ASF Asociația Puzzle Cultural organizează 1 iunie, pentru Primăria Techirghiol! Cabină foto, locuri de joacă, magie și iluzionism pe faleză (DOCUMENTE)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii