Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:37 26 05 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Cumpăna, prezentă la ExpoAgroUtil

ro

14 May, 2022 00:00 723 Marime text
  • Evenimentul este organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, în colaborare cu Direcția pentru Agricultură a județului Constanța
 
 
Comuna Cumpăna este prezentă în perioada 12–15 mai 2022, la cea de a XXIX-a ediţie a manifestărilor expoziţionale si tehnico profesionale ExpoAgroUtil, organizate în spațiul exterior al centrului comercial VIVO Constanța.
 
Evenimentul este organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, în colaborare cu Direcția pentru Agricultură a județului Constanța. Primăria Cumpăna, membră a CCINA, participă în fiecare an la această expoziţie alături de producători locali și naționali.
 
La deschiderea oficială din data de 12 mai au participat: Președintele Camerei de Comerț, Industrie, Navigație si Agricultură Constanța – Sorescu Ruxandra, Suprefectul județului Constanța – Ali Șenol, Vicepreședintete Asociației Producătorilor Agricoli Dobrogea – Filipescu Răzvan, Directorul General al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Constanța – Burlacu Dan.
Delegația comunei Cumpăna a fost reprezentată de viceprimarul comunei Cumpăna – Neagu Florin.
 
Manifestarea, eveniment de referinţă pentru agricultură este specializată în prezentarea de utilaje pentru agricultură și industrie alimentară, echipamente şi materii prime, produse traditionale, asigurări (în special din domeniul agricol), flori şi plante de apartament, pentru grădini, parcuri și sere.
 


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Primăria Cumpăna marchează printr-un eveniment Ziua Internațională a Familiei

 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii