Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:37 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Cumpăna pregătește o zonă pentru depozitarea de materiale rezultate din excavarea terenurilor din comună

ro

15 Jun, 2023 00:00 1090 Marime text
  • Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanț
 
Primăria Cumpăna a depus la Agenția pentru Protecția Mediului documentația ce vizează un proiect de amenajare a unei zone speciale pentru materialele rezultate în urma lucrărilor la trama stradală.
 
Mai precis, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „Amenajare zonă strict pentru materialele rezultate din excavarea suprafețelor de teren (tramă stradală) ce fac obiectul investițiilor cu fonduri guvernamentale, europene sau locale, temporar pe durata de execuție a lucrărilor”, propus a fi amplasat în județul Constanța, comuna Cumpăna, parcela NP433/3.
 
Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța: municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23. Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța.
 
Amintim că la finele săptămânii trecute Primăria Cumpăna anunța continuarea lucrărilor de asfaltare pe străzile cuprinse în proiectul "Modernizare drumuri în comuna Cumpăna, jud. Constanța – 7,2km", finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Vorbim așadar de următoarele tronsoane:
 
  • Str. Pescărușului - Se lucrează la primul strat de fundație (nisip și piatră)
  • Str. Arcului (tronsoanele 1 și 2) și aleea Arcului - A fost finalizat primul strat de piatră al fundației se pregatește stratul al doilea;
  • Str. Egretei - Se lucrează la terasament;
  • Str. George Bacovia - Decopertare, pregătire pentru execuție terasament.
 
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

 
S-a semnat actul constitutiv al Asociației de Dezvoltare Intracomunitară Transport Public Constanța

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii