Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:30 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Cumpăna. Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta 10 - Ideile de digitalizare, mai aproape de a fi puse în practică

ro

10 Nov, 2022 09:20 1312 Marime text
Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta 10 - Ideile de digitalizare, mai aproape de a fi puse în practică.
 
În data de 8 noiembrie, la sediul Primăriei Comunei Cumpăna, a avut loc o întâlnire de lucru a celor 10 comune care au aplicat și au obținut bani europeni pe componenta C10 a Planului Național de Redresare și Reziliență. Oportunitatea principală a acestui proiect este reprezentată de îmbunătățirea gamei de servicii oferite comunității locale, fiind incluși aici locuitorii comunei, grupurile sociale și agenții economici
 
Consultantul care a scris și depus proiectele a adus vești noi despre pașii care urmează să fie făcuți, până la 31.12.2022 toate comunele urmând să semneze contractele de finanțare.
 
Valoarea proiectului, pentru fiecare comună, este de 324.770 euro, fără cotă de co-finanțare.
 
Cele mai importante linii ale proiectului:
- Centru de monitorizare a comunei
- Funcționar public virtual
- Servicii de cloud
- Computere noi
 

"Avem încredere că, în urma implementării acestui proiect, cetățeni vor simți o îmbunătățire majoră a serviciilor on-line, dar și funcționarii vor fi ajutați să fie mai eficienți. Cea mai importanta linie a proiectului este continuarea extiderii sistemului de supraveghere video prin montarea camerelor de supraveghere stradale pe tot teritoriul comunei.”, a declarat, primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii